bavulu hazir adam3
profili

  • 29 ocak 2024 ümit özdağ'ın iftirası

    tam olarak neresi iftira anlaşılamamış. özdağ'ı ya da diğerini savunduğumdan değil ama açıklık getirmek istedim.

    özel ifadesinde "biz göçmene değil, göçmeni yaratan politikalara karşıyız" demiş. buradan anlaşılacağı üzere özel zaten göçmene karşı olmadığını açıkça ifade etmiş. sığınmacıymış, ilticaymıy, cart curt geçiniz.

    özdağ da ifadesinde "özel göçmene karşı olmadıklarını söylüyor" demiş. ee? özel zaten bunu ifade etmişti. problem nerede? iftira nerede?

    ha, dersin ki özdağ cümleleri cımbızla almış algı yaratıyor, okey derim, haklı olabilirsin. ama bu şekilde, özellikle özel kendi ifadesinde göçmenlere karşı olmadığını söylemişken, burada sadece başlığı açan yazarın özdağ'a iftira attığı görülüyor.

  • özel bakımevindeki skandal görüntüler

    edelim diplomalarını iptal. ne fark edecek? bu insanlara en büyük ceza bunları sosyal hayatın içinde soyutlamak, iş için bir kara liste oluşturup bu insan müsveddelerini, tc no larını arattığında kimsenin işe almamasını ve ağzı açlıktan kokarken ölmesini sağlamak.

    bunlar bu cezayı almazsa, bundan sonra gelecek olan orospu çocukları da aynı şeyi yapacak. bu görüntüleri gelecekte daha çok göreceğiz.

    yargılarken unutmayın, orada hasta yatan bir gün siz de olabilirsiniz. nasıl ve kimler tarafından muamele görmek istediğinizi iyi düşünün.

  • marine le pen'in başörtüsü açıklamaları

    aynı şeyi rahibeler ve yahudiler için de söyleyebilirse desteklerim. aksi halde aklı yok fikri var düşüncesinden başka bir şey değil bu. cahil söylemi tamamen.