atmikafasi1
profili

  • galatasaray

    transfer sezonunun son gününe kadar "transfer yapacağız , daha zaman var " diyen , son gününde de "son günde yapılan transferler verimsiz oluyor , transfer yapmama kararı aldık ". diyebilecek yuzsuzluge sahip teknik heyet ve yönetim kuruluna sahip takımım.

    türlü sinsilikler ile bu taraftar uyutultu , son güne kadar komisyon denen bir şeyin olduğuna inanmazdım fakat konuştuğum ve okudum insanların referansiyla artık söyleyebilirim ki yönetim ve teknik heyet içerisinde galatasarayı sömüren, parasini kendi cebine atan çok insan var. özellikle bir iki konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.

    galatasaray futbol kulübünün bir transfer heyeti yok. yeni yönetimden sonra bu görevi teknik heyet üstlendi.

    scout ve teknik heyetin bulduğu oyuncuları yönetim son hafta gidip imza aşamasına kadar getirdi , isim vermek gerekirse , sağ bek cissako, sağ bek alex silva. ve bu oyuncuların maliyetleri maaşları ile beraber 1.5-2m€ .

    yönetim bu oyuncuları ayarladiktan sonra teknik heyet "kendi" isteyip beğendiği oyuncuları imza aşamasındayken veto etti ve cenk ergun transferi bitirerek istanbul a döndü.

    bu kadar berbat bir transfer dönemi süresince taraftarı uyutan , bu kadar basiretsizlige rağmen her türlü desteği gören (35 bin kombine, binlerce forma satışı) , üstüne tek başına cl ye gidip gelirleri tek başına alan yönetim tamamen sınıfta kaldı.

    galatasaray in ekonomik durumu kötü, fakat yönetim "bu sene kemer sikiyoruz , feda" demek yerine sabriye zam yaptı , elindeki oyuncuları maaşlarini kendi ödeyerek kiraladı(buna da şükür), 2 senede 15 maça çıkan jem karacan a 600 bin euro verdi, basina taraftarın gazını almak için zlatan haberlerini pompaladi.

    ek olarak şunu da eklemek istiyorum, 2 senede 15 kusur maç yapan jem karacan a bir şey demeyen sağlık heyeti kuba ve grosskreutz a olumsuz not verdi.

    yazacak o kadar çok şey var ki. sinirden bazı yerleri atlamış olabilirim , fakat bu taraftar salak değil , bu yazdıklarımin hepsi hatta fazlasını biliyorlar. bir mucize olmazsa transfer sezonu boyle kapanacak.

    umarım yöneticiler ve teknik heyet bir an önce kendine gelir, herkes kendi görevini yapmaya başlar , sidik yarıştirmaya değil.

    umarım...

    edit : allahım sağ bek mi geliyor...