gonetoofar6
profili

  • celal şengör'ün dinlere masal demesi

    bir dine inanan insanlara nasıl diğer bütün dinler masal geliyorsa, inanmayalara da hepsi masal geliyor.

    bir başka deyişle inanan insanlara var olan dinlerin %99.9'u masalken, inanmayanlara %100'ü masal. arada fark var mı yok mu istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz.

  • ece taşer

    kim lan bu? türkiye'de ünlü olmak neden bu kadar kolay amk? kadının birinin tek başına tatile gitmesi niye bize gündem oluyor? bütün twitter, instagram anasayfa bu varoş çakma özgür kızı siktiler mi yurtdışında sikmediler mi bununla dolu. yeteeeer diyorum yeter.

  • fetö pkk ve kemalistlerin israil'i desteklemesi

    nasıl da herşeye fetö fetö diyor köpekler. 5 sene önce hepsi götünü yalıyordu.

  • 8 ağustos 2023 eyüp aksu açıklamaları

    sırf bu teröristlere yaranmak için bizzat reyis tarafından uber yasaklandı bu ülkede.

    iki tane çapulcuya söz geçiremiyor ama sorsan dünya lideri.

    sonuna kadar destekliyorum kontak kapatmalarını. zaten binemiyoruz, hatta artık binmeyi denemiyoruz bile. en azından trafik azalır.

  • ayda 1000 tl ile krallar gibi yaşamak

    (bkz: atanamamış jamesharden)

  • 1 mart 2022 tarım bakanlığı açıklaması

    bu tip şerefsizliklere caydırıcı cezaların verilmediğini teyit ettiğimiz bir listedir. madem devam edecekler siz kanun yapıcılar ne iş yapıyor oluyorsunuz acaba? iş yapıyor gözükmek için liste yapıyorlar resmen.

    diğer bir takıldığım nokta ise bakanlığın bu listeleri gerizekalı gibi pdf şeklinde paylaşmasıdır. bunlardan bir veritabanı oluşturulsa, bakanlığın sitesinde küçük bir bölüm olsa, insanlar markaları aratsalar, liste halinde ne zaman ne yapmış görseler çok mu zor? yazılım bilen stajyer falan alsalar o sürede hallederler.