botik943
profili

  • 21 kasım 2023 galler türkiye maçı

    yenilelim de kendimizce akıl oyunları yapalım demenin bir mantığı yok. en son bunu dünya kupasında ispanya yaptı. fas gelsin diye japonya'ya maç sattı, sonra da fas'a elendi. gruptan lider çıkıp aslanlar gibi gelecek rakibi beklemek lazım. bence büyük milli takımlara daha iyi bir motivasyonla oynuyoruz. ki kaldı ki küçük hesaplar yapmanın da anlamı yok. belki lider çıkarsak daha kötü bir takım gelecek. o yüzden kendi oyunumuzu oynayacağız. ne olacaksa öyle olmalı. bu tarz durumlarda genelde yenilen takım hesap yapan takım oluyor.

  • mit'in personel alırken aöf mezunu kabul etmemesi

    çocukken mit'i gizli saklı bir kurum diye düşünürdüm. daha genç yaşta alıp kendi bünyesinde yetiştirdiğini falan sanardım. sonra anladım ki çok kurtlar vadisi izlemişim. su ürünleri, at bakıcılığı falan okuyup da mit olabiliyormuşsun, bunu öğrendim zamanla. şimdi görüyorum ki açık öğretim de olmalı diye taleplerini sunuyor insanlar.

  • 25 şubat 2022 zelenski ulusa sesleniş konuşması

    kardeşim 18.yy ile 21.yy nasıl bir tutuyorsun ben anlamadım. adamlar tek atom bombası ile şehir silip dünya savaşı bitiriyorlar. artık gelinen konum çok farklı. bir de topyekûn giriyor resmen rusya ukrayna'ya. rusya bu yani ne yapabilirsin ki?

    zelensky'nin de dik duruşunu takdir etmemek elde değil. halkının yanında olduğunu sahadan gösteren bir önder.