kis uykusuna yatmaya usenen ayi8
profili

  • ne yaparsan yap tanrıya borcunu ödeyememek

    "ortalama 100 milyon sperm arasında olan yarışı geçip, "ille ben hayata geleceğim" diyenler, "yaratırken bana mı sordu" diyor. ironik." diye yazmış birisi.

    spermde beyin olduğunu, spermin yetişkin bir insan gibi karar verme mekanizmasını öğrendim şimdi ve müslüman olmaya gidiyorum , tutmayın beni*

    güzel kardeşim benim; çocuk doğduktan ortalama 18 sene sonra ona kendi başına karar verme hakkı tanınıyor genelde dünyada, haberin var mı? bence yoktur zira siz hala arabistan yarimadasinda kızların ne zaman sikilebilecegi tartışmasını bu ülke topraklarına taşımış azimli insanlarsınız, sizden korkulur.

  • %1'lik partilerin devlet üstünde söz sahibi olması

    %20'lik azgın bir azınlığın yönetiminden kurtulmak için yapılmış mantıklı bir harekettir.

    normalde aktroll başlıklarına yazmam ama bu gece keyiften dolayı bu kuralimi çiğniyorum .

    sen onu bunu bosver de bu düzen değiştiğinde sana neler yapılacak bence onu düşün. vaktin varken hazır sınırlar kevgire döndü, ya suriye ya da afganistan'a kaç bence. zira sen ve senin gibileri bulup hakettiginizi size yaşatmadigimiz sürece huzurlu bir uyku haram olsun bizlere.

  • kemal kılıçdaroğlu

    deniz baykal'dan sonra başımıza gelen en büyük belasın az çok biliyoruz, tayyip'in gizli ortağı olduğunu. yolun bari sonundan geri dön, siktir git ve en azından bu ülkenin gençlerinin yüzü gülsün. olur da aday olursun falan, yapma. 48 yaşındayım, karım, çocuğum çocuğum ve kaybedecegim hicbir sey yok, işi gücü bırakır seni arar bulurum.

  • saygılı sessiz efendi dürüst erkek

    kendi yolunda yürüyen ve doğru bildiğini yapandir. burada vay kaybedendir, vay şöyle olsaydı böyle olurdu diyen salaklar bu adamın 100 metre yakınına yaklaşamaz.

    akıllıdır, ortamı sezer, kimden ne kötülük geleceğini bilir, kazık nasıl yenir bu konuda ustadır . bu adama kazık atamazsın, işin sonunda o atacağın kazığı senin götüne sokar ve karşına geçer zeki bir gülüş ile zaferini ilan eder.

    sende buraya gelip eften, püften yazar, kendi götünü ya da amini avuçlar orgazm olursun.

  • ispanya'nın sığınmacılara ateş açması

    insanlık suçu diyen mi ararsın, kendi sınırını koruyan insanlara orospu çocuğu diyen mi ararsın, 21.yy dayız diyen mi ararsın, ne ararsan var bu başlık altında. sanırsın ki hepsinin anasını bu mülteciler sikmiş ve bu anası belli babası yuzelli olanlar doğmuş. açılın lan, askerliğini 1994/1996 arası 18 ay yapmış birisi geldi. mardin/nusaybin kapı karakolunda yaptım ben askerliğimi, 4. hudut alayi 1.hudut taburunda. sınır bizde namustu o zamanlar, o kangal telinin üstünde indirirdik kaçak geçeni ve bilirdik o kangal teli ezilirse ve biz görmezsek 1.dereceden vatan hainliği ile yargilanacagimizi.. bize o zaman öğrettiler vatanın ne kadar kutsal ne kadar önemli olduğunu. o kangal telinin üstünde kendi babamı görsem bir saniye tereddüt dahi etmezdim ben varoluş nedenini siktimin fonculari.. şimdi siktirin gidin para ile fonlanmış duyarınızı başka başlıkta kasın, orospu çocukları sizi..

  • akp kaybettikten sonra troller ne yapacak

    vatan hainliğinden yargılanacaklar.

  • nesin vakfının banka hesaplarının bloke edilmesi

    bir liboşun siyasal islam karşısında ettiği feryat. yetmez ama evet diyoruz. babanın onda biri kadar adam olsaydın belki bunlar başına gelmezdi. bu vesile ile sevgili aziz nesin'i saygı ile anıyoruz, ışıklar içinde uyusun..

  • millet ittifakı iktidarından beklenen ilk icraat

    şu anası belli babası yüzelli trolleri tek tek ortaya çıkarıp vatan hainliği suçundan yargılamak.