kyon1
profili

  • robin van persie

    iki gün önce rüyamda gördüğüm fenerbahçe futbolcusu.

    rvp arabayı kullanıyor, bende yanında oturuyorum ama nasıl mutluyum. bana dönüyor bir an diyor ki seni bir yere götüreceğim, rüyaların gerçek olacak.

    ben acaba nereye götürecek derken annem arıyor, nerdesin diye soruyor, diyor beni de al da eve bırak, pazar alışverişi yaptım ellerim dolu.

    ben bi hay allammm çekiyorum, iyi diyorum bekle geliyorum. gidiyoruz anamı almaya yolun ters tarafında bekliyor. el kol yapıyorum, karşıya geçiyor giriyor arabaya.

    anne diyorum evimizin yönünümü bilmiyorsun ters tarafta bekliyorsun, zaten işimiz var böldük geldik.

    annem bir başlıyor arkadaşlarının yanında sesini bana yükseltme diye. ya diyorum bu arkadaşım değil adam robin van persie, fenerin yeni transferi türkçe bilmez.

    yok diyor ne farkeder? anneye ses yükseltilmez. bir daha olmasın. peki diyorum öpüyorum ellerini özürümü diliyorum, rvp de mahcup hello diyor arada.

    bırakıyoruz anamı eve, beni klüp binasına götürüyor canım rvp. en üst kata çıkıyoruz, iki sekreter giyimli hatun karşılıyor bizi. büyük bir oda, ortasında yığılı bir sürü klüb malzemeleri. kramponlar, altın yaldızlı atkılar, fb logolu telefon kılıfları filan. ben seçmeye dalarken rüyamda orada bitti, uyandım.

    anlayacağınız rvp adam gibi adam, çok çok iyi transfer.