fani dunya4
profili

  • kemalistlerin darbe omurgasızlığı

    fetullahla kimin kolkola girdiğini şaşırmış fabrika ayarlarına dönmüş birinin iddiası.

    ahmet hakan bile döne döne doğruyu buldu, bunlar hala nato kafa nato mermer!

  • a haber muhabiri mevlüt yüksel'in fena trollenmesi

    gezi parkında ağaçlarla ve alman zdf kanalı önünde yaptığı röportajlarla tanınan yandaş "gazete" takvim'in haber müdürü ve yandaş kanal a haber'in muhabiri mevlüt yüksel'in, facebook’tan buluşma teklif ettiği hatta sana burs bulurum vaadiyle kur yapmaya kalktığı kişinin bir haber sitesinin editörü çıkması durumu.

    yakalanınca, önce olayı algılamakta zorlanan, anlayınca da "gel konuşalım" diye durumu kapatmaya çalışan mevlüt baktı ki olmuyor, hızla eli ayağı titreye titreye olay yerinden uzaklaşıyor.

    buyurun haber ve videosu

    bu dinbaz adamın cuma demeden, kandin demeden havada karada "yazmaya" ne kadar hevesli olduğuna dair internet yazışmalarını da içeren diğer haber

  • köprü ve otoyollara %16 değil %39 zam gelmesi

    köprü ve otoyol gişe geçişlerine görünüşte yüzde 16 oranında zam yapılmasına rağmen, bu zammın üstüne bir de otomatik geçiş (ogs) ve hızlı geciş sistemi’nde (hgs) uygulanan yüzde 20'lik indirimin kaldırılması da eklenince ve otoyollardan nakit ile geçiş artık mümkün olmadığına göre, toplamda zam oranının yüzde 39'a tırmanması olayı.

    duble yol yapanların, duble döşeme yapmakta da ne kadar mahir olduklarını görüyor ve taktir ediyoruz!

  • ortalık karışınca kefenlilerin ortadan yok olması

    annesinin dantelli beyaz masa örtüsünü kapıp hava alanlarına koşturan, 2. kurtuluş savaşı yapıyoruz palavralarıyla kendi kendilerine gaz veren tiplerin ölümlerin ardı arkasının kesilmediği bu günlerde efsane olmaları gerekirken, gazoz olmaları halini anlatan acıklı bir durumdur. işte size fırsat, daha ne bekliyorsunuz; gün bu gündür, annenizin beyaz masa örtüsünün hakkını verin!