aramizda jesus var5
profili

  • duyulduğunda koşarak kaçılan erkek adları

    bir çok isme karşı onyargım olabilir de furkan görünce kalın bir odun arıyor gözlerim.

  • balığın tatsız dandik bir yiyecek olması

    adam şakayla karışık kendince bir tespit yapıyor, bizim özgürlükçü sevgi yumağı yazarlardan bazıları da ağzın köpük saçarak sikerim sokarım salak diyor. amk salağı, ben böyle düşünüyorum bana bu hak verilmiş değerlendirdim, dese cevap veremeyecek. bu kadar salak olmayın.

  • muharrem ince alkollü ses kaydı

    o kadın o ses kaydını ne karşılığında sattığı malum. tarih tekerrürden ibaret, milletin özel ve gizli kalması gereken hayatıyla siyaset devşirmek, hangi zihnin ve yapının işi olduğu ortada. kaldı ki, muharrem inceye benzer bir ses de kullanır ve iftira atar bu zihniyet, yapmaz değil. bu pot kırmak değil, bunu yayınlamak ve buradan siyasi çıkar elde etmeye çalışmak en kibar tabirle orospu çocukluğudur.

    aynı şeyi hangi siyasetçi için yaparlarsa yapsınlar yazarım. siyaset böyle bir şey olmamalı. bu ülke gerçekten bir bokun içinde debelenip duruyor.

  • ekrem imamoğlu'nun özür dilemesi

    dünya'nın en boktan duyarını kasıp da, karşılığında ibb başkanından etkileşim alıp, akabinde 'hatasını anladı tebrikler' şeklinde bir demeçte bulunulması, nereden bakarsanız bakın kafaların gidik olduğunu gösteriyor.

    yıllardır yaşarım, bu kadar boktan bir duyar... gerçekten çok nadide.

    (bkz: rare)

  • çin uzay aracının ay yüzeyinde tespit ettiği obje

    boş muhabbet. 80 metre mesafedeki eve yürüyerek 40 saniyede ulaşırsın. hadi roboton 40 dakkada ulaşsın. benim nazarımda çin, dünyanın akpsidir.