aglama gozlerim6
profili

  • tuzla'da motosikletli çifte baltalı saldırı

    kavga esnasında deli deli bağıran, erkeği tutan kadınların allah belasını vermesin. daha kötüsünü yazacaktım ama yazmıyorum.

    adam motorcu, kaskı var, darbe emici giysileri var. o topitopları hoplatabilirdi ama para isteyen tinerci gibi sarılan bir kadın var. adam tek başına kavga edemiyor. karşısında iki adam bir de kadın var. kadın karşı tarafta olsa bu kadar zarar vermezdi.

    motorcunun kavga başlatmak için istekli olduğunu gördüm, videoda sıkıştırma falan görmedim. yanında kadın varken kavga etme. edeceksen de normal bir kadın varken kavga et.

    türkiye'de birisi sizi canınız veya namusunuzla tehdit etmiyorsa kavga etmeye çalışmayın.

    yanınızda akıl hastası gibi sesler çıkaran ve tinerci gibi sarılan bir kadın varsa sokağa bile çıkmayın.

    edit: motorcular kavgada avantajlıdır. kafada kask, elde vurduğu yerden kan çıkartan sert eldivenler vardır. bir motorcu kolay kolay dayak yemez. tabi yalnızsa.

  • en uzun gecenin nerede kimle geçirildiği sorunsalı

    herkes niye entel feridun gibi herşeye anlam katmaya çalışıyor?

    karnımızı kaşıyarak ve uyuyarak geçirilecek bir gece daha, sözlük değil sanki sanatçı kampı *.

  • aslı'nın tacettin'i istememesinin asıl sebebi

    tacettin'i volkan'la sertaç bile sevmiyor, aslı neden sevsin. tacettin gibi tipler yalnızlıklarının nedenini hatunların efendi adam yerine piç tercihi olarak düşünürler ama hayatın gerçeği budur, vasat olan sevilmez.

  • israil'in öldürdüğü 2 yaşındaki çocuk

    israil kadın, çocuk, bebek demeden yıllardır ahlaksızca bir katliam yürütüyor ve siz de israil'in katlettiği masumları gösteriyorsunuz.

    peki israil kadar zalim olmak ve sokakta gördüğü masum sivilleri katletmek ne kadar doğrudur bunu söyleyin.

    düşmanınıza çok iştahla benzemeye çalışmanız ben de israille aynı imkanlara sahip olmanız durumunda daha zalim olacağınız düşüncesi yaratıyor.

    edit: bana alttaki bir entryle hakaret eden bir çöp yazar varmış yeni farkettim (#157544757).

    tüm ettiğin hakaretleri sana misliyle iade ederim.

    yazdığın entry baştan sona bok gibi.

    uzun yazayım da alim adam sansınlar diye çaba harcamışsın ama yazdıkların bok gibi. iki binden fazla entry girmiş fakat sıfır karmayla kalmışsın. bok gibi yazdığın tescillenmiş zaten.

    nick altında da ne olduğun net şekilde yazılmış tavşancık.

    --- spoiler ---
    düşmanınıza çok iştahla benzemeye çalışmanız ben de israille aynı imkanlara sahip olmanız durumunda daha zalim olacağınız düşüncesi yaratıyor.
    --- spoiler ---

    bu ise hakikaten iğrençliğin ve ahlaksızlığın gidebileceği en uç noktalardan birisi. bu kadar şereften, ahlaktan ve insanlıktan yoksun olabilmek için hakikaten özel çaba sarf etmek gerekir. özel bir forma girmiş olmak lazım böyle bir kafaya sahip olabilmek için.

  • cem yılmaz'ın özkan uğur'un ölümüne sessiz kalması

    ne işsiz adamlar var. bir yakınını kaybetmiş insan sessiz kalır en doğal şey.

  • camide uyuşturucu içerken tekme tokat dayak yemek

    uyuşturucuya hoşgörü gösterecek kadar mal yoktur. ayrıca o pisliği aldıktan sonra kendi halinde abdest alan birini canavar sanıp bıçaklamayacaklarını nereden bilelim, aspirin değil ki aldıktan sonra sakinleşip normal davranmaya devam etsinler. uyuşturucu geçici delilik yapar, deliden herşey beklenir.

    edit: muhalefet yapmak gözünüzü kör etmesin, örnek olay anlatayım, bir apartmanda ortalıkta uyuşturucu içen bir piçi uyaran normal bir vatandaş, piç tarafından arkasından kalleşçe vuruldu, sonrasında adam şansa sağ kaldı ama yara miktop kaptı adam öldü, arkasında eşi ve çocukları kaldı. sırf muhalefet yapacağız diye uyuşturucu içen pislikleri de savundunuz ya, sözün bittiği yer.

    edit: zorunlu mal editi oldu, yani öyle malca mesajlar aldım ki, bu çok basit bir örnek, bunun gibi onlarca haber var.
    uyuşturucuya karşı polyannacılık oynayanlara gelsin.