lockbearer3
profili

  • 19 ocak 2022 bae ile swap anlaşması

    böylece temmuz ayındaki deniz manzaralı yangınlar garantilenmiş oldu.

  • bülent ecevit

    ölüm yıldönümü olan kara oğlan. nerede hırsız, yobaz, ücakağıtçı bi şark kurnazı varsa peşinde kuyruk olan ürk milletinin haketmediği aydın ve dürüst bir devlet adamı bi vatanseverdi.

    ha unutmadan putinden toladı yiyince salya sümük amerika'nın, amerikadan tokadı yiyince de zırlaya zırlaya putin'in kucağına oturan malum bıyıklı çetesini toplasan kıbrıstaki türkleri soykırımdan kurtaran, haşhaş çiftçisi için amerikayı posta koyan, üstüne üstlerini kapatan kara oğlanın tek billuru etmez. ama dedikya, türk milletin haketmediği bi adamdı. şuan hakettikleri tarafından güdülüyorlar.

  • 24.dönem hakim ve savcı adaylarının ziyaretleri

    bacılar ve boynu bükük akp çocukları artık mağdur değildir umarım. sonunda hayllerindeki gibi başı açık kadınların yada kendilerinden görmediklerinin haklarını çalıp devleti işgal ediyorlar.

    irtica bir ulus adına başı ezilmesi gereken en büyük yılandır. bu güruh senelerce zır zır ağlayıp hakkımızı yiyorlar diye mağdur ayağına yatanlar işte, şimdi kendilerinden olmayana nefes aldırmıyorlar, görün.

    edit: ha şunuda ekleyeyim, o haberlerde duyduğumuz serbest kalan çocuk tecavüzcüleri, ırz düşmanları, kadın katilleri varya bu tiplerin eseri işte.