kendini fellik fellik arayan adam3
profili

  • kadınlardan bir anda soğutan şeyler

    size bir abi tavsiyesi vereyim. buraya birçok şey yazarsınız. insanlar aslında ikiye ayrılırlar. sizi yoran kişiler, ve size iyi gelen kişiler. yoran insanları hayatınızda alıp bir cinsiyete nefret beslemeyin. ben mesela komple insanoğlundan nefret ediyorum cinsiyet fark etmeksizin.

  • cahil insanların en çok düşman olduğu şeyler

    gözlemlerime göre mutlu insanlardan pek haz etmiyorlar. hele durduk yere neşelendiysen yanlarında noluyo bilader donumuz görünüyor da ona mı gülüyorsun diye agresifleşiyorlar. tebessüm nezaket falan hep art niyetli algılanıyor cahil kesim tarafından.

  • eski sevgilinin mutlu olmasını istemek

    gelin size bir sey anlatacam. eger sevgiliniz sizi iliskilerden sogutacak derecede toksik biriyse, burnunuzdan getirdiyse, surekli anlamsiz oyunlarla iliskiyi bir savasa dondurduyse size yaptiginin bedelini odeyecektir. bu insan tipi siz isteseniz de mutlu olamayacak. mutlu olmaya layik deme haddim yok ama bu insan tipi halihazirdaki sahip oldugu seylerin kiymetini bilemeyen, surekli yeni seyler pesinde olan, doyumsuz insan tipi. insanoglunu da doyurmak mumkun degil maalesef