osmangazi868
profili

  • 25 kasım 2022 ingiltere abd maçı

    görsel

    zır cahil trt çalışanlarının, resmi adı türkçe amerika birleşik devletleri olan ve abd denildiğinde dahi herkesin anlayabileceği ülkeye köylü gibi doğrudan amerika yazıp geçtikleri maç.

    sevgili akıl fakiri trt çalışanları ve yöneticileri! amerika denilen yer, 35 farklı ülkeyi barındıran ve 965 milyon insanın yaşadığı bir coğrafya. ingiltere milli takımı, 35 ülke karmasının yer aldığı, 965 milyon kişiyi temsil eden bir takıma karşı mı oynuyor? bu nasıl bir aymazlıktır?

  • hulusi akar

    yüzlerce yıllık tarihi olan kara harp okulu’nun necdet özel ile birlikte yüz karası.

    tesadüftür ki, ikisi de askeri lise kökenli olmayan ilk genelkurmay başkanlarıdır. tarih isimlerini utanç ile yazıyor.

    askeri kariyeri ile ilgili bilgiler de burada dursun merak edenler için:

    (bkz: hulusi akar/@osmangazi86)

  • halis özkahya

    bakın net konuşuyorum, türk futbolunun geri kalıp gelişememesindeki en büyük sebep bu ve bunun gibi hakemlerdir.

    cidden önce türk futbolunu bu zihniyetten arındırmak lazım. şu kararı(babel’in asistini faul sayıp golu vermemesi) epl’de verse futboldan men ederler süresiz.

    maç sonrası ekleme: medel’in eline penaltı vermemesi de ayrı skandal. nasıl olur da göremez aklım almıyor, ben oturduğum yerden görüyorum. kasıtlı olmasa da medel eli ile avantaj sağlıyor kendine.

  • murat başoğlu

    birisi kendisinin fotoğrafını çalıp da profil fotoğrafı yaptıysa ne olacak peki? yani şimdi bu adam hürriyet'e dava açsa kim haksız görebilir. nasıl habercilik anlayışı bu amk, 10 yaşında çocuğun aklına gelen koca gazetenin mi aklına gelmiyor?

    ben şimdi aydın doğan'ın profil fotoğrafını alıp feyk hesapla çocuk pornosu gruplarını takip etsem aydın doğan sübyancı mı olacak?

  • murat kosova

    an itibari ile ispanya'yı eleştiren yorumcu. sen kimsin ulan it, ispanya'yı ispanyol futbol yorumcuları eleştirsin, herkes kendi işini yapsın. senin işin mi ispanya'yı eleştirmek, sen türkiye'yi eleştirebilirsin ancak.

    (bkz: 27 haziran 2016 italya ispanya macı)

  • ak parti gençlik kolları 4. olağan kongresi

    (bkz: genç hırsızlar rant peşinde)

  • düğün fotoğrafçısı

    varoş türk gençliğinin son sikicisi. aynı mekanlarda aynı pozlar, oscar adayı hollywood filmi çekiyor edasında deklanşöre basan bir mal, yıllarca bir köşede durup hiç bakılmayacak fotoğraflar. gerdek gecesi sikiş esnasında fotoğraf modası olsa bu kezbanlar onu da yaptırır.

    iktisatta say kanunu her arz kendi talebini yaratır der. koyundan bir farkımız yok gerçekten, sıradışı olalım derken her seferinde klişenin kucağına oturuyoruz.

    havai fişek gösterisini cep telefonu ile çeken adamdan bir farkı yok bu adamın, ikisinin de çektiği fotoğrafa birden fazla sefer bakılmayacak.

    son olarak; başlık altında reklamı yapılan fotoğrafçı sayısı bir yılda evlenecek çift sayısından fazla nerdeyse. tamamının birbirinden başarısız olmasına değinmiyorum bile.

  • nagehan alçı

    2002 genel seçimlerinde ak parti %33 oy oranı ile meclisteki %66 koltuğa sahip olurken sistem sıkıntısı yok, 2015 genel seçimlerinde %41,7 oy oranı ile %47 koltuğa sahip olunca sistem sıkıntısı var, sistem değişmeli.

    korkma nagehan, titre.

    düzeltme: zevkten orgazm olurken sehven nagehan yerine neslihan yazmışım. düzeltildi.