itsajoke3
profili

  • emre belözoğlu

    işte fener camiası böyle riyakardır, nankördür , toksiktir.

    rakiplerine yenilmesin , kendilerine yatsın isterler.

    kendi maçlarında onuruyla hırslı oynamayıp yatsın diye beklerler yoksa deniz türüç gibi hedef gösterirler , ölümle tehdit ederler.

    volkan abileri gibi yalandan 3 lü falan deneyip fark yesin isterler yoksa en büyük şerefsiz onlardır.

    bugün bülent korkmaz, hamza hamzaoğlu, arda turan fb'den fark yese kimse hainlikle , fetöcülükle, şerefsizlikle suçlamaz çünkü normal olan budur yenemeyebilir.

    tıpkı gs'ye gol atıp şampiyonluktan eden adem büyük gibi , girin bakın bir tane hakkında kötü konuşan gs'li göremezsiniz.

    ama bunlar öyle değil alo ben emre abin diye aylarca götünü yaladıkları adamı anında hain ilan edebilirler , o yüzden iyi ki fb li değiliz ve zamanla fb'li sayısı bunları gördükçe azalarak bitecek.

    toksikler , insan yoruyorlar.

  • rachid ghezzal

    gerçek süper lig gurmeleri bilir ki bu saatten sonra ghezzal iki takıma da faydalı olamaz. kim alırsa alsın bu dakikadan itibaren çöptür, ben daha büyük kulüplerin birbiriyle yarışıp aldığı bir oyuncudan hayır gördüğünü görmedim.

    gs: not

  • 15 temmuz'un yıldönümünü umursamayan kesim

    ben gidip birini vursam sonra müdahale edip kurtarsam , bak benim sayemde yaşıyosun diye her sene kutlamamız sizce mantıklı mı aq ? başımıza bunlar musallat etti yarak kafalı fetöcüleri şimdi de bayram diye kutluyolar utanmadan. bu ülke kötü, saçma , mantık dışı olan her şeyin başkenti olabilir şaşırtmaz.