acre4
profili

  • erkeklerin evlilik korkusu

    dikkat ederseniz başlıkta neden evlenilmemesi gerektiğini kanlı canlı örnekleriyle gösteren bazı kadınlar var. okumanızı tavsiye ederim.

    artık türkiye'de evlilik kurumu toplumun kalburüstü tarafındaysan "kadın ne istiyorsa onu yapacak, ne diyorsa onu diyeceksin" kurumuna döndü. çevremde istisnasız gördüğüm her erkek adeta kukla vaziyetinde veya tırnakları sökülmüş kafes hayvanı gibiler.

    tipik türk kızının evlilikte dayattığı şey şudur;

    - beni mutlu et ve bana güzel şeyler söyle. bana kötü şeyler söyleme. ama ben her istediğimi söyleyebilirim.
    - beni gezdir, eğlendir ve güldür. ben canım isterse fikir beyan ederim.
    - ailem ne istiyorsa yap, ne istiyorlarsa ver, ve onlara koşulsuz katlan. benim canım isterse seninkilere katlanırım sevmezsem asla.
    - kesinlikle ev işlerine ortak olmak zorundasın (e tamam?) ama ben kendi payımı canım isterse yaparım. canım isterse yemek pişiririm. dışarıda yiyelim.
    - gönlüm isterse sevişirim ama başkasına bakarsan sikini keserim. azsanda, kudursan da bu böyle.
    - eğer boşarsan donuna kadar alırım.

    tabi aklınıza "ee kezbanla evlenilmez tabi ki" diyeceksiniz ama kimler, neler bunları yapıyor şirkette üst düzey yönetici kadınından tut, başarılı avukatlar, mesleğinde vazgeçilmez doktorlar, çevrenizde sevgi dolu zannetiğiniz nice kadınlar...

    soruyorum, hangi erkek bu kadar salak olabilir?

    - evliliği avrupai veya amerikanvari filmlerde gören 20-27 yaş arası grup
    - kendine bakamayan ve çeviremeyen grup
    - amsalak veya hayatında hiç seks yapamamış grup.

    ben açık yazıyorum. eğer çocuk gibi bir mecburiyet ve istek olmasaydı, yukarıdaki grup hariç türk erkeklerin neredeyse tamamı evlenmeyi istemezdi.

    ama kadınlara baksan "sorumluluk almıyorlar, dik durmuyorlar, adam değiller..."

    yaaaaa geç bunları geç.

  • sibel can'ın göğsü açık şarkı söylemesi

    1997 de olsa olaydı, heyecandı, ilgiydi, reklamdı.
    yıl olmuş 2021, çok da şey değil yaani.

  • medyascope

    hakkında ne kadar takla atılırsa atılsın, gerçeği 14 yaşında artık idrak kapasitesi şekillenmiş bir bireyin dahi fark edebileceği bir konunun muhattabıdır.

    soru basit: sen parayı aldığın yerin görüş ve beklentilerine karşı fikir beyan edebiliyor musun?

    yahu çocuk bile bayram şekeri alırken sevimli davranmaya özen gösteriyor, ne demek (özetlenirse) "parayı kimden aldıklarının önemi yok, adamlar habercilik yapıyor işte"

    bu hayatta ben sana trink parayı vereceğim ama sen benim düşüncelerime karşı haber yapacaksın öyle mi?

    hiç dikkat ettiniz mi, medyascope ve türevleri;

    "mülteci statüsü uluslararası bir durumdur. türkiye bununla tek başına çıkamaz. avrupa ve abd konuya ortak çözüm bulmalı ve bu konu uluslararası siyasi arenaya taşınmalıdır. göçmen krizine ülkeler sığınma taleplerine ortak yanıt vermeli, ve barışın tekrar tahisisi ile belki de geri döndürülmelidir"

    ya onu bıraktım tek cümle

    "avrupa bu feryadı duymalı ve kapılarını açmalıdır"

    şeklinde haber yapıyorlar mı? yok. olan biten

    ama savaş var ve kaçtılar
    11 yaşında afgan kuddusi çok üzgün
    ne var yani türkiyeye gelmişler, göndermek insanlık dramı

    evet savaş denilen bir gerçek var ve bu insanlar mağdur (hiç olmazsa da bir kısmı) ama bakıyorsun defaatle "göçmenler kalsın, göçmenler gelsin, göçmenler gitmesin"
    ayarlı gibi tık tık.

    hızlarını alamayınca "ırkçılık, faşizm, kafatasçılık".
    ülkene vatanperver davranıp kontrolsüzce göçü sorguluyorsun "sen ırkçısın"
    ya hangi gelişmiş ülke kontrolsüzce 6-7 milyon insan alıyor, bunun bir planı, sistemi, kurgusu, yapısı var. bu tip yayın organlarının beslendikleri ülkelerin birinde dahi yok. türkiyede tüm avrupanın aldığından fazla göçmen var.

    merkelin bu sıralar en özetle "bunlar buraya gelemez, zaten türkiyeye para verdik orda kalsınlar" demesi kötü bir tesadüf mü?

    vatanperver olmak için ocu bucu şucu olmak gerekmez.
    ülkesini seven, ekmeğine, toprağına ve insanına sahip çıkıp ilerlemesi için çalışan herkes vatanperverdir. burada din,dil,ırk,cinsiyet yoktur artık.

  • türk erkeğinin rus kadını hayranlığının sebepleri

    yahu neden tipik türk erkeği deyince kıllı, kısa, kokan ve barzo tipler düşünülüyor anlamıyorum. adam fit, geliri yerinde, seçeneği bolsa gideceği bu kadınlar. avrupa halklarında ise aile olma kültürü olarak türk halkına en yakın halk ortodoks slavlar, bu da rus, ukraynalı, sırp kadınları. güzel olanları da fazlaca var. daha ne?

    ha paracı olanı var mı evet var ama fakir gelişmemiş tüm ülkelerde var. bir katile 100 tane aşk mesajı atan türk kızları da var. neden genelliyorsunuz ki?