willoffire6
profili

  • 9 eylül 2023 ekrem imamoğlu açıklamaları

    cumhuriyet halk partisinin kuruluşunun 100. yılına özel düzenlenen panelde yaptığı 43 dakikalık konuşma

    ekrem imamoğlu :
    "cumhuriyetin ikinci yüzyılına, iktidarın değişebileceği inancını veremeyen bir muhalefetle giriyoruz. ben bu durumu kabullenemiyorum."

    "art arda iş başına gelen sağ iktidarlar, gelir dağılımını bozdu, orta direği eritti. bugün toplumun %10’u, ulusal zenginliğin %70'ine sahipse, bizim de kusurumuz var. emeğin asli temsilci olarak chp’nin iktidar olamayışının bedeli bu denli ağır oldu. "

    değişimden kast ettiği vizyona değindi ve sözlerini " cumhuriyet halk partisi değişirse türkiye değişir " diyerek noktaladı.

    ayrıca ekrem imamoğlu bugüne özel cumhuriyet gazetesinde bir yazı yayınlattı. yeni vizyon

  • 1 temmuz 2023 zafer partisi bursa eylemi

    zafer partisi bursa il teşkilatının duyurduğu sığınmacılara karşı protesto eylemi. hesabımı inceleyebilirsiniz, özdağ hakkında pek olumlu tweetim yoktur ama mayıs ayının başından beri tek bir yanlışı yok diyebilirim. geziden beri hantallaşan toplumsal muhalefeti bu adam ayağa kaldırabilir. kılıçdaroğlu chp'nin önünü genel başkanlık tartışmaları ile tıkarken ve milleti oyalarken, akşener ve muharrem ince ölü taklidi yaparken özdağ muhalefet yapıyor. an itibariyle zafer partisi fiilen ana muhalefet partisidir.

    "1 temmuz 2023 tarihinde
    yarın saat 16:00, da
    sığınmacı ve kaçakların
    sahillerimizde verdiği
    huzursuzluğa dikkat
    çekmek için mudanya
    mütareke meydanındayız. tüm halkımızı bekliyoruz." görsel

  • 13. cumhurbaşkanı abdüllatif şener

    hesaplaşacak aday lazım bize. bu ülkede temiz eller operasyonu olmadığı sürece ülke düzelmez. hesaplaşacaksa olur niye olmasın.

  • 26 aralık 2022 kılıçdaroğlu'nun erdoğan'a çağrısı

    başlığı açan şahıs, siyasianaliz31ci erlik ve tayfasına göre yanlış hareket. oğlum adamlar sandıktan çıkan 4 oyun 3ünü geçerli sayıp 1ini boşuna mı tekrarladılar?eğer ibb seçimi ilçelerde de tekrarlansaydı meclis çoğunluğu millet ittifakına geçerdi ve bugün imamoğlu istifa edip aday olursa ibbyi akp'ye kaybetme gibi bir derdimiz olmazdı. belediyede seçimden önce başkan istifa ederse yeni başkanı meclis seçer, ibbde çoğunluk akpde önce bunu bilin. rte kılıçdaroğlu'nun dediğini yapıp erken seçim yaparsa ilçeleri de millet ittifakı alır ve imamoğlu rahatlıkla cb adayı olur. zekası olan lütfen yorum yapsın, troll fanatikler değil! kılıçdaroğlu yaşlı ama bunak sizsiniz.

  • kurtlar vadisi'nin en gereksiz karakteri

    1 ömer baba
    2 nazife anne
    3 eren
    4 erenin kaşları
    5 mito
    6 çakır'ın telefon fırlatıp patlattığı lamba. (patlayınca odadaki ışık miktarı değişmedi.)

    edit:
    1-hikmet gereksiz değildi. vadi, hikmeti gözümüze gözümüze sokarak bize hikmet gibi olmamayı öğütlüyordu.

    2- eren o kadar gereksiz ki onun gibi olan gençler, onun gibi olduğunu anlayacak akılda değiller. bu yüzden eren'in varlığı topluma ve dizinin hikayesine bir şey katmadı.

    3- elifin annesi gayet doğaldı.

    4 - evet çakır avizeyi yanlışlıkla patlattı, sonrası doğaçlama ve gürkan uygun'un gözüne cam kırığı geldi. avize gündüz patladı. 6 numaraya yazacak karakter bulamadım.

  • halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor

    napim? yan komşumu mu vurayım?
    rte artık yorgun, çevresinde vasıflı bir kurmay kalmadı ve sonraki seçimi kazanamayacak. sabırla bekliyorum, siz de bekleyin. bekleyin derken oturup beklemeyin, sakin olun ve çevrenize rte'nin kaybettiğini inandırın. rte kendi bile inanmıyor be kazanacağına, baksanıza yaptığı açıklamalara.

    rte en fazla %43 oy alacak, bakın buraya yazıyorum. seçim günü bkz veririm, isyan etmek yerine herkese kaybedeceğini söyleyin ve yüzlerindeki ifadeyi görün. şimdi en koyu akpliye bile rte kaybedecek diyin, içinden inanarak "nah kaybeder" diyemez. denemesi bedava.