the colour of madness2
profili

  • cafe ve restoranlarda fiyatların artık çıldırtması

    gitmeyin diyenlerin sokak röportajlarında bir anda ortaya çıkıp "dolar almayın kardeşim, bırakın amerika'nın elinde patlasın" diyen yaratıklardan farkı yok.

    dışarıda çay-kahve içme, et alma, cips yeme, alkol tüketme, sinemaya gitme, restoranda yemek yeme. her şeyi evde yap, evde yapsan bile pahalı olan şeylere hiç bulaşma. en basit bir şeye bile pahalı denildiği anda "o zaman yapma" diyenlerin iq'sü düşüktür.

    ülkede her şey pahalı. somun ekmek yiyip doyalım o zaman; hayvan gibi yaşayalım, eğlenmeyelim, hiçbir şeyden keyif almayalım. pahalılığa çözüm bu mu?

  • kadınların çok açık giyinmesinden rahatsız olmak

    pek çok şeyden rahatsız olunabilir, sorun değil. bundan rahatsız olunuyor diye kimse sapık veya yobaz olmakla suçlanamaz. rahatsız olabilirsin, doğrudur veya değildir fark etmez yapacak bir şey yoktur. kimsenin ne giyeceğine karışılamayacağı gibi herhangi bir şeyden rahatsız olması da engellenemez. fikrini sözlükte dile getirebilir ancak sokakta gidip de birine tepki gösteremezsin, birilerini kontrol altına almaya çalışamazsın. yaparsan sorun burada başlar.