smylex1
profili

  • doktorların bilinçli hastaya tahammül edememesi

    dogru başlıktır, hatta hastaların bilinclenmesinin önüne geçen durumdur.

    ben fizyoterapistim insan vücuduyla ilgili bir çok bilgiye zaten hakimim ama doktor kadar olamam tabi ki. bi rahatsızlığım olunca araştırıyorum, ama ne kadar araştırsam da doktorun daha iyi bileceğini düşündüğümden gidince hocam şu böyle mi bu böyle mi şu tahlil gerektirir mi diye soruyorum, öğrenmek için soruyorum ama evet ukalalık olarak kabul ediliyor surat asılıyor bazen cevap veriliyor bazen verilmiyor.

    neden bilinçsiz hasta istiyorsunuz? benim kendi vücudumla ilgili hayattaki en değerli konu sagligimla ilgili bana bilgi vermekten neden cekiniyorsunuz? bu nasıl bir egodur?

    bi de şunu düşünün insanlar neden araştırmaya başladı bu kadar? çünkü kötü doktor diye bir şey var! teşhis koyamayan, yanlış ilaç veren, tedavi edemeyen, gecistiren doktorlar var. bugün 3-4 tane doktor gezmeden hastalıklar teşhis ve tedavi edilemiyor. insanlar da mecburen bir şeyleri araştırıyor soruyor.

    alışacaksıniz, cevaplayacaksiniz, ben bütün hastalarıma önce durumunu, sonra sebebini, sonra da neler yapacağımızı anlatıyorum hic de gocunmuyorum, insalar da mutlu oluyorlar, bu kadar basit! kendinden emin insan anlatır açıklar.