beytepedenulasimnedenzor4
profili

  • parka mama döken kişiyi kovan taksiciler

    s.ktir git evinde besle niye parka döküyorsun? duygu mastürbasyonu yapıp vicdanlarını rahatlatıyorlar kendilerince. bu kadar kedi-köpek seviyorsan kendi kapının önüne mama dök. başkalarının iş yerlerinin veya evlerinin önüne döktükleri mamaları hayvan beslemek değil mıntıkaya çevirmek oluyor.

    hayvan düşmanı değilim ancak bu kadar başıboş hayvanın sorun potansiyelini de çözümsüz kalması sinirlerimi hoplatıyor.

  • yevgeny prigozhin

    kalkışma sonrası putin ile anlaştığını düşünerek rusya'da yaşayabileceğini zanneden wagner lideri.

    rusya'da balkondan düşme ve kalp krizi ile ölen onca general varken kendisine özel bir ölüm yöntemi seçilmiş. "dans ayı istediğinde biter."

  • 2 şubat 2023 isviçre başkonsolosluğunun kapanması

    kırmızı pazartesi romanının içinde gibi hissediyorum. herkes cinayetin olacağını biliyor ve zamanın gelmesini bekliyor gibi.

    umarım korkulan şey her neyse gerçekleşmez dediğim güvenlik endişesi durumu.

  • türk eğitim sisteminin en büyük sorunu

    okuduğunu anlamamak. evet! ne yazık ki toplumumuzda herkes matematikte, fende, sosyal bilgilerde, türkçede başarılı not alarak hayatı boyunca başarılı bir insan olacağına inanıyor. halbuki okuduğunu anlamayan, anladığını yorumlayamayan, derdini anlatamayan bir insanın hayatta başarılı olma şansı yoktur. kitap okumanın matematikten önemli olduğunu toplumumuza aşılamak zorundayız. aksi takdirde düşünmeyen toplumun bataklığında her geçen gün biraz daha saplanacağız!

    edit:imla