ouranus9
profili

  • hatay'da sokak köpeklerinin toplanmaya başlaması

    27 mahalle karantinaya alınmış. deprem bölgesi, çadırkentler, prefabriklerde yaşayanlar kuduz salgının ortasında kalmış, önlem alınmazsa karantina çemberi dahada büyüyecek, ama beyin fonksiyonları durmuş, zeka geriliğine sahip bazı köpektaparlar “masumların kanı” diye durumu yorumluyor. bu da bir yobazlık türü işte!! istediğin kadar eğitim gör, doktor ol, yobazlık genlere işleyince doğruyu ne görürsün ne anlarsın.

  • halil ibrahim dervişoğlu

    şenol güneş'in hoca olmadığını, semih'in potansiyelini anlamayıp sezon başında yana yakıla halil dervişoğlu'nu istemesinden anlayabilirsiniz.

  • 12 ocak 2024 fifa'nın transfer yasağı açıklaması

    bylokcu ve tff her geçen gün daha da büyük ilklere ve başarılara imza atıyor. deprem'de şehir komple yıkılmış, oyuncularını, yakınlarını, taraftarını kaybetmiş hatayspor bu cezayı alıyorsa, bunu önleyemeyen tff artık yok hükmündedir.

  • başıboş köpeksiz güvenli sokaklar için ulustayız

    medeni ülkelerde süreç nettir. sokaklardaki başıboş köpekler toplanır. belirlenen süre içinde sahiplenmez ise uyutulur(iğne ile öldürülür). bilinçli, medeni ülkelerin sistemi böyledir. asosyal, yobaz insanlar ise pakistan, hindistan sistemini savunur ki, en azından orda leopar ve babunlar, popülasyonu dengede tutmaya çalışmakta. bu ülkenin asosyal yobazları, köpeklerin sokaklarda yaşayıp, sürü halinde insan avlamasını, kuduz salgınlarını normal karşılar.

  • urfa'da tartıştığı erkeği sokakta öldüren kadın

    ortada yasak bir ilişki var. şantaj yapan erkeği kadın öldürüyor. daha öncede bir yasak ilişki sonucu kadın, erkeğe şantaj yapmış, adam kadını öldürmüştü. ama 2 olaydada kadının tarafı savunuluyor. cinsiyetten bağımsız bir adalet anlayışı olması gerekmez mi? cinayet, cinayettir.

  • 18 mayıs 2022 ümit özdağ'ın rte'ye cevabı

    ümit özdağ: erdoğan benim görev emrini yerine getirdiğimi söylemişsin, konuşmadaki tek doğru yer bu. ben görev emrini senin politik yaşamındaki en büyük düşmanın olan, milletin hafızası ve kalbinden silmeye çalıştığın gazi mustafa kemal atatürk'ten aldım !

  • bakırköy'de yürüyen adama 6 köpeğin saldırması

    adam, ellerini bir ara cebine atıyor, mama olmadığını farkettiği an, hatasının farkına varıyor ama çok geç oluyor. artık cebinde mama olmadan, dışarı çıkılmayacağının farkına varır. avrupamı lan burası, ortadoğu metropolünde hayvan sürüleri tarafından parçalanma riskin var, ne diye mama taşımıyorsun? (mama tarikatı)

  • kürt seçmen mansur yavaş'ı destekler mi

    kürt seçmen destekler ama kürt milliyetçisi ve pkk sempatizanı seçmen desteklemez. mansur yavaş gibi atatürk ilkelerinin vücut bulmuş hali, adaletli, bu ülkenin umudu olabilecek bir adayı desteklemeyenlerinde ya tayyibe, yada kandile kadar yolu var zaten.

  • kürtler tam olarak ne istiyor sorunsalı

    özerk tadında, bağımsız görünümlü, eyalet istiyorlar. kendi hukuk sistemi, bayrağı olmasını, fakat istanbul'da yaşamak istiyorlar. herkesin düzüldüğü bir ülkede, kendilerine ayrımcılık yapıldığını iddia ederek, pozitif ayrımcılık istiyorlar.