bananazura5
profili

  • param var arabadan anlamıyorum arabası

    peugeot'ya toyota'ya wolkswagen'e filan param var arabası diyenlerle dolmuş burası. hakikaten milletin param var algısı bile buram buram fakir amk. olum parası olan adam niye pejoya toyotaya woswosa filan binsin.

  • erden timur

    devletin kendisine koruma tahsis etmesi gereken yöneticidir. aleni ve ucu açık biçimde tehdit edilmiştir. umarım başına bir şey gelmez. öyle bir nefret ve gözü dönmüşlük ki dinlerken ben korktum.

  • 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçı

    bayern münih değilseniz galatasaray'a karşı hücum oynayarak maç kazanamazsınız. manchester united bile 2 maçta 6lık oldu. bayern münih'de hakeme dua etsin. galatasaray'a karşı oynanacak en doğru oyun copenhagen'ın oynadığı oyundur.
    mesela fener kadıköy'de en doğru oyunu oynayarak galatasaray'dan bir puanı kopardı.
    velhasıl kelam hücum oynayayım dersen böyle 5lik olursun.

  • 25 milyon oy aldım niye istifa edeyim

    2014'de 51,79
    2018'de 52,54
    2023'de 52,16

    rte'nin başkanlık seçimlerindeki oy oranları yukarıdadır. bu tabloya bakınca rte'yi hiçbir koşulda istemeyen yüzde 48'lik bir kesim var. yani rte karşısına ne koyarsanız koyun o kişiye veya nesneye oy veren yüzde 48 var. ülke bu haldeyken ekstra bir kişiyi bile ikna edemediğin gibi bir miktar seçmen kaybedebilmen hakikaten inanılmaz. şu koşullarda kk yerine boş damacana aday olsaydı kk'dan en az yarım puan fazla oy alacaktı. o 25 milyon oy sana verilmedi ki rte karşısında sadece sen olduğun için sana verilmek zorunda kalındı.

  • 13 mart 2021 galatasaray'a verilmeyen kırmızı kart

    dünya üzerinde böyle pozisyonlarda bugüne kadar sadece galatasaraylı oyunculara kırmızı kart verildiği için bu defa neden verilmedi diye ağlıyorlar haklı olarak.
    sarı kart bile eyyamdır şu pozisyona.
    galatasaray'ın doğranmasına alışmış organize kötülerin doğranmadığı bir maç olunca kudurmasıdır.

    pozisyonun aynısı uefa'nın seminerde hakemlere örnek gösterdiği pozisyon
    şikeyle şaibeyle şampiyon olmaya alışmış algıcı adamlara bakmayın.