takmam isim falan3
profili

  • twitter

    600 tane okuyorsanız zaten başka hayatınız yoktur falan yazanlar hiç twitter kullanmamış sanırım.. oğlum burada makale yayınlanmıyor, üç beş cümlelik çok basit espri veya tespitler hatta çoğunda görsel ağırlıklı içerik olan tweetler işte. üstelik 3-4 kez kaydırıp sadece göz ucuyla baktığınız çoğu gereksiz tweet gördükten bak okuduktan değil sonra limitiniz bitti diyor.

    ekşi sözlükten örnekleyelim, bir başlığa girdiniz hepsini okuyor musunuz hayır, okunmaya değer olanları tespit etmeye çalışıyorsunuz ve çoğunlukla göz ucuyla yapıyorsunuz bunu. ilk bir kaç cümleyle vs ya da zaten kısa oluyor bazen. bunları sayın bakalım kaç tane entry görmüş oluyorsunuz? sosyal medyanın olayı bu zaten. yoksa medium gibi makale sitesi değil ki bu özenle seçtiğimiz kategorilerden, emek harcanarak yazılmış bilgi içerikli makaleler okuyalım ve özümseyelim ve haliyle de bir limiti olması çok sorun olmasın. bazen sadece çoğunluğa karşı çıkmış olmak için saçmalıyorsunuz yahu..

  • tarantino'ya ayağını imzalatan türbanlı kadın

    türbanlı deyince bizdekiler gibi bişey bekledim ama dostum bu kadın baya çekiciydi. ayak seven biri olarak ayaklara da bayıldım doğrusu. güzel kadındır..

  • 40 yaşında olup 25 yaşında gösteren insan

    42 yaşındayım ve bu benim.

    mühendisim, yazılımcıyım.

    babamı hiç tanımadım ki parasını yiyeyim.

    çalkantılı ve uzun bir evlilik ve ilişkilerde büyük kazıklar yedim.

    genetiktir o olsa olsa..