hz trakya4
profili

  • 17 mart 2021 ali babacan'ın andımız yorumu

    çocukları küçük yaşta dar kalıplara sokamazsınız, ama türbana sokabilirsiniz. kendi kızıyla türbana girmediği için kavga eden şahsın tatavası.

    edit: "türk'üm demek hayvanlıktır" diyen partinin genç sivilleri mesaj atıp hakaret etmeyin. bu konu konuşuldu, tartışıldı.

    (bkz: ali babacan'ın kızına zorla türban taktırması)

    iddia sahibi bu

    başka haber sitelerinde de çıktı bu haber. siz nasıl ki akp'nin yolsuzluk yaptığını basından öğrenip tekrarlıyorsunuz, ben de ali babacan'ın yaptıklarını basından öğreniyorum. sen nasıl ki rüşvet alırken filanca şahsın yanında değildin, ben de kızına baskı yaparken ali babacan'ın yanında değildim.

    edit: dava açmakla tehdit eden devacılar da türedi. ahahaha. ulan hani siz demokrattınız, eleştiriye açıktı ali babacan'ınız? ne oldu bir haberi paylaştık diye ortaya mit tırları davası mı çıkaracaksınız? ahahaha. bekliyorum mahkeme celbini, yollayın. akit'i de çağırın.

  • türkiye'de karşıya geçen yayaya yol vermek

    bazen yol verdiğiniz kişinin ölümüne sebep olabilirsiniz. en çok korktuğum şey budur. sen yol verip beklersin, sen yol verdiğin için karşıya geçmeye başlar, ama senin yanından seni sollayan hafriyat kamyonu ezer geçer. hele hele çocuk filansa yol verdiğim zaman çok korkuyorum.

  • kuryeyi eve kapatıp eziyet eden kadın

    https://mobile.twitter.com/…tus/1367014396527054848

    https://odatv4.com/…ip-iskence-etti-03032121_m.html

    bir kuryeyi eve kapatıyor, telefonunu kırıyor, köpek dışkısının üstüne oturmaya zorluyor, polis kapının önünde iki saat bekliyor kapı açılmıyor (evet, söz konusu yoksul insanlar olsa kapısını kırıp yat yat yat yere diyecek olan polis), iki saatlik beklemenin sonunda polis eve girebiliyor ve hürriyetinden yoksun bırakılmış, eziyet edilmiş mağduru kurtarabiliyor. peki sonra ne oluyor? bu zengin hanımefendi derhal serbest bırakılıyor. tabi lan ya ne olacağıdı? evine adam kilitletip eziyet eden holding patronu tutuklu mu yargılanacak? şimdi sizleri bir dakikalık "bunun tam tersi olsaydı, kurye holding patronunu alıkoysaydı, kuryenin yargılama süreci nasıl işlerdi" düşünce egzersizine davet ediyorum.

  • darp edilen çiğ köftecinin dükkanına saldırılması

    "ceza almamış ilk suçtan daha cesaret verici bir şey yoktur." marquis de sade