atamam kendimi denize dunya guzel4
profili

  • 55 yaşında adam 19 yaşında kız ilişkisi

    yasaldır. ama bir garipliği vardır.

  • öğretmenlerin mühendislerden fazla kazanması

    doğru olmayan hikayedir. öğretmen maaşı şu an yaklaşık 10000 lira civarıdır.

    1. ek: ek ders diye çığlık atanlar için diyelim, ek ders ücreti maaş değildir, herkes her ay yüklü ek ders ücreti almaz. emekliliğe faydası da yoktur. bin, bin beş yüz lira ek ders ücreti yapılan ekstra iş için verilir. kimseyi zengin etmez.ele geçen 11500 lira ücret sanki çokmuş gibi konuyu bulandırmayın. sanki öğretmenlerin hepsi 20000 alacakmış gibi algı yapmayın.

    2. ek: maaşa inanmayanlar için bordro mu atalım?

    3. ek: hala inanmayanlar için 9 senelik öğretmen için net maaş:
    görsel
    vergi indirimi de mevcuttur. olmasa 10k etmeyecekti. çoğu öğretmen 10k maaş almıyor.

  • 45 günde 26 öğretmenin hayatını kaybetmesi

    bunları okulların açılma kararı alındığında söyledik. buradaki travmalı pç kuruları da evde yatmayacaksınız herkes çalışıyor siz yatıyorsunuz vb. şeklinde içindeki pisliği kustular. 'yani ölün lan bana ne' yazdılar üstü kapalı. çocukla aynı mekanı kullanmayan bilmez, her türlü mikrobu kaparsınız. yani bunların olacağı kesindi. sırf kendi hayatı boktan diye başkasının da aynı zorlukları çekmesi gerektiğini düşünen bencil ve ezik pislikler halay çekebilir artık. kına da yaksınlar.

    tavuk gibi boğazlanan öğretmen tayfası da biraz sendikacılık nedir, hak arama nedir okusun öğrensin. öküz gibi gidip sarı sendikaya üye olan yüz binler var. normal mi bu?

    göz göre göre bu kararları uygulayanlara da ne denmeli şimdi? denmesi gerekeni desek iki yıl hapis cezası var.

    ekleme: atılan hakaret ve küfür mesajları da kanıtlıyor ki bir sürü düz beyinli vatandaş var aramızda ve oksijen ve besin tüketmekteler maalesef. neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz, argümantasyondan bihaber ve ad hominemci aptal insan dolu. ilkokul seviyesinde gelişmiş bir zekaya sahip ama sağa sola mesaj atmayı öğrenmiş geri zekalılar. ben okula gitmiyorum zaten şeref yoksunları. kendi halinize ağlayın bana ağlama yazan mental retardlar. ben iyiyim insanlar ölmüş. ölüm bu sığırlar, ölüm...

  • türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması

    kadınların dediğine değil yaptığına inanın. büyük oranda doğru önermedir.