sonsavasci9
profili

  • kemal kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesi

    kendisi de biliyordu buradaki einstein ekşiciler gibi kesileceğini elektriğinin. sonuçta çözüm bir jeneratöre bakar. ama kamuoyunda etkisi ve kapladığı yer çığ gibi büyüyecektir. yine gündem oldu örneğin... adalet için yürüdü, zamlar için kapı kapı dolaşıyor, elektriksiz kalmayı göze alıyor. bu çaba takdir edilmeli.

    ekşici kardeşim sen de güneydoğu'da sayacı bile okunamayan kaçak elektrigin faturasını ödemeye devam et. hayatında boykot için tavır koymak için ne yaptın merak ediyorum. en son pınar markasını boykot ediyordun, satış rekorları kırdı.

  • boşanmış bir kadınla evlenmek

    bu başlıklara ( erkek versiyonu da dahil) ağzınıza geleni yazıyorsunuz, içinizdeki çöplüğü boşaltıyorsunuz ya, yapmayın bunu. bu dönemler tramvatik ve zor dönemler. zaten hayatında bir sayfayı kapatmış veya o sayfayı yırtıp atmış, yaralanmış, korkmuş insanların tutunduğu dalları da kırmaya çalışıyorsunuz.

    boşanmış insan da insandır. kesiştiyse yollariniz bu insanla ,onu bir tık daha fazla sarın, sevin, sahip çıkın. bunlara ihtiyaçları var, yaftalanmaya değil.

  • gnossienne no. 1

    tam bir yetenek avcısı, müzik dahisisin kanka. 2022 mart ayında bu başlığı ilk defa açtığına inanacak kadar dahi veya aramaya inanmayacak kadar da gerizekalısın.

    (bkz: gnossienne no. 1)

  • angela merkel'in upuzun konvoylu görkemli vedası

    bizde bırakın cumhurbaşkanını, valiyi emekli olurken böyle 5 araçcık konvoyla uğurlasan ilgili birimin protokol şubesinden başlar çaycısına kadar herkesin dalagini sikerler.

    tanım: audi viralli vedadır. yok muydu bir maybach falan, pis fakirler!

    edit: imlâ.

  • rte'nin adana gençler ziyareti

    reis şarkıları da promterdan okuyor.

  • edis zeynep bastık dansı

    şimdi pozisyonu inceleyelim:

    edis'le bastık arasında yaklaşık bi 20 cm boy farkı var. edis bu açığı hafif eğilerek kapatmaya çalışsa da başarılı olmadığından bastık de edis'e yardımcı olabilmek için bel vermiş. ayrıca edis'in sağ eli tehlikeli sularda yüzüyor. muhtemelen bulluk esas duruşa geçmiş. sertlik hissedildikce gözler kısılıyor.
    gavat lik puanım 8/10 2 puanı edis'in gay olabilme ihtimalinden kırdım.

  • 11 mayıs 2021 fenerbahçe sivasspor maçı

    babam fenerbahçe taraftarıydı akciğer kanserinden vefat etti. amcam fenerliydi prostat kanserinden gitti, sıra bende amk çocukları sıra bende.

  • 4 ocak 2021 memur zammı

    amk bu sözlük ne kadar sığır ergen yuvası oldu ya. ulan adamlar aptala anlatır gibi anlatmış yukarıda, toplu sözleşme gereği zam belli sadece enflasyon eklenecek diyor, einstein gelmiş '' ilk altı ay %12 ikinci altı ay %12 olacaktır tahminen '' diyor. ebenin amı olacak ebenin amı.

  • exxen'e üye olmamak için bir sebep bırak

    şeyma'nın çılgın egzotik partilerinin finansmanına katkıda bulunmak istememek.