bradolf pittler8
profili

  • kolu dövmeli tip görünce yaşanan güvensizlik hissi

    içgüdüsel olarak ve yaşadığım tecrübeler sonucunda hissettiğim duygudur. bu tiplerin verdiği güvensizlik hissini çok az insanda yaşadım. ne kadar apaçi, keko, barzo varsa kolu dövmeliydi. bu genellemeye kolu dövmeli kadınlar da dahildir.

    ek olarak bu tiplerin erkeklerinin saçı at hırsızı stili, kadınların saçı dip boyası gelmiş çingene sarısı oluyor.

  • düşük zekalı insanların gürültüyü sevmesi

    var olduğuna inandığım bir durum. bugüne kadar iletişim halinde bulunduğum düşük zekalıların hemen hemen hepsinin ses ve gürültüye dayanma eşiği çok yüksekti. bu tipler; yüksek sesle film izler, insan içinde bağırarak telefonla konuşur, arabalarından sikko rap şarkılarını topluma dinletirler. her türlü rahatsız edici gürültüyü zevk alarak yaparlar.

    toplum içinde kendi zevki için gürültü yapan birisini görürseniz onun akıllı olma ihtimali yoktur. iq'su maksimum 90'dır.

    edit: erlik dün twitter'da şu tespiti yapmış. başlığı açtıktan sonra haberim oldu. aklın yolu bir ne diyeyim. ayrıca ben erlik değilim, bu konuda mesaj atmayın lütfen.

  • johnny depp ve amber heard davası

    ''söyle onlara johnny, git ve tüm dünyaya söyle; ben johnny depp, bir erkek, aile içi şiddet mağduruyum de, ve kim sana inanıyor görelim.''

    söyledi ve bütün dünya inandı.

    adam kazandı.

  • turkovac

    türk aşısına uygun görülen isim. bence enjoyvac olsa daha iyi olurdu.

    (bkz: enjoy i'm vaccinated)

  • 7 mayıs 2021 sigara satışının yasaklanma ihtimali

    bir sigara kullanıcısı olarak gelmesini istediğim yasaktır. çünkü akp'ye direkt 5 puan oy kaybettirecektir. gerekirse içmeyiz ne olacak, yeter ki memleket kurtulsun.

  • muharrem ince'nin istifa edeceğini açıklaması

    mağduriyet yaratmak için partiden ihracını bekleyen şahısın yeni açıklamasıdır. sen 24 haziran gecesi bizim gözümüzde bittin. bu saaten sonra ekrem varken, mansur varken sen bir hiçsin.

    kaynak

  • uygur türklerinin çine gönderilecek olması

    aşının getirilememesinin asıl sebebidir.

    terörist çin devleti, kaçan uygur türklerini toplama kamplarına tıkıp öldürmek için türkiye'yi iade anlaşmasına zorluyor. bakalım tbmm'de hangi partiler buna kabul oyu verecekler. şimdiden tahmin edebiliyorum.

    uygur türklerini ölüme yollamazsak, çin aşısı gelmeyecek.

    muhalefet bunu gündem yapmazsa onların mk.

  • 2021 asgari ücreti

    pazartesi günü açıklanacak olan ücrettir.

    çekirdeğimi şimdiden hazırladım. heyecanla bekliyorum.*

    inşallah çomarları üzecek bir miktar olur. biraz acı çekmeleri lazım ki sandık günü geldiğinde beyinlerini kullansınlar.

    edit: gelen mesajlara istinaden; oy vermemiş olup da geçim sıkıntısı çeken gariban için üzülüyorum. onlar bu şekilde yaşamayı hak etmiyor tabi ki. dilerim onlar sıkıntısız bir şekilde krizi atlatırlar. ayrıca birisi demiş; "insanlığından utanmalısın" diye. beşli çete de utanıyor mu? peki kuru ekmek yiyen aç değildir diyen ve yediklerini belediyeye kitleyen? diploması bile olmadığı halde 10 tane maaş alan utanıyor mu? millet açlıktan geberirken çakarlı arabalarında polise artistlik yapan, lüks yatlarında en pahalı viskileri içip, vatan millet edebiyatı kasan akp çocukları utanıyor mu?