zipirinsan4
profili

  • beki ikala erikli

    merhaba, ben vicdansızım.

    beki ikala erikli'yi tanımıyorum. melekli bilmemneli safsataları duydum. ancak alıp okuyacak, ya da yazarlarının adını aklımda tutacak kadar ciddiye almadım.

    kadının yaptığı işin dolandırıcılık olduğunu, akli dengesinin yerinde olmadığını, yine akli dengesi yerinde olmayan biri tarafından öldürüldüğünü düşünüyorum. beki ikala erikli'nin "meleklerle konuştuğu" düzlemde, kadının birinin "bu kadın şeytan" diyerek onu öldürmesi normaldir.

    ancak en hakiki mürşidin ilim ve fen olduğu, hepimizin yaşadığı normal düzlemde katledilmiş olması suçtur. bu düzlemde "meleklerle konuşuyorum" diyerek falcılık/cincilik vs yapması da suçtur. çünkü "dolandırıcılık" kapsamına girer. he önümüze gelen dolandırıcıyı çekip vuramayız. neden çünkü kanun var nizam var arkadaşlar.

    burada bizi vicdansız yapan şey nedir ben tam anlayamıyorum. kadının öldürülmesinin suç olduğu konusunda herkes hemfikir? kimse demiyor ki oh olmuş iyi ki ölmüş falan. neden diyelim? ancak sen "ben meleklerle konuşuyorum" dersen, başkası da "bu şeytandır" diye seni gelip öldürürse, bunu dünyanın en garip ve akıl almaz şeyi gibi sunmak biraz saçma olmaz mı? katili neden vahşi barbar biri gibi görelim? "nidin iyli diyirsiniz ininci siniçti" deyip geçmemiz gerekmez mi bu açıdan bakarsak?

    işte bu gibi nedenlerle forza sekülerlik canlar. din inanç ticareti tehlikeli şeyler.

  • berjer şifonyer portmanto nedir bilen erkek

    marangoz olabilir. mobilyacı da.

  • bi-git kedi köpek savar

    birincisi, kimse benim kediseverliğimi tartışmasın, lakin ki abartıyorsunuz.

    şahsen talihsiz bir isim olmuş diyemiycem. bence komik. zira benim gibi itlik puştluk peşinde olanlar bi-git köpek alıp arkadaşlarının üstüne falan sıkar böyle eğlenceli olur. koçtaşa gidip alıp ahmetin falan üstüne sıkasım var benim şu an mesela.

    ikincisi, evinde bir dönem 5 kedisi olup sayısız yavru/hasta kediyi misafir etmiş binsan olarak, ben kedi uzaklaştırıcı kullandım. zira bu tür spreyler, kedinizin çıkmasını istemediğiniz yerlere püskürtülmek suretiyle, onları uzaklaştırmaya yönelik bişi. bahçelerde patateslerinize köpek işemesin (kurutuyor) efendime söyliyim evinizde mutfak tezgahına kedi çıkmasın istiyorsanız bu tür spreyleri kullanabilirsiniz.

    dahası, kediye köpeğe tekme atıp dövüp türlü işkencelerden geçiren insanlar varken, hoşlanmadığı/korktuğu hayvanı uzaklaştırıcı ile uzaklaştırmaya çalışan insanları her türlü tercih ederim.

  • bir daha hiç mutlu olamayacakmış gibi hissetmek

    öyle bir his ki sanki içimdeki tüm mutluluk hücrelerini ameliyatla almışlar. boş bir kabuk gibi kalakalmışım. azkabanda 100 yıl geçirmişim de içim kurumuş gibi. ya şu da olumlu güzel bir habermiş falan diye sevinesim, komik şeylere gülesim bile yok. komedi filmleri/dizileri bile komik gelmiyor.

    mut yetmezliğinden ölücem arkadaş bu kadar da mutsuz olunmaz ki.