fatagnus3
profili

  • exxen için olması gereken fiyat 40 liraydı

    dünyanın en büyük video platformu youtube, reklamsız içerik için 16 tl alıyor. acun efendi reklamlı exxen'e 9 tl alıyor. kendisine kalsa 40 tl olmalıymış. senin götü boklu platformun netflix'in bir kategorisi etmez. neyin özgüveni bu.

    bu mecralar sana göre değil belli ki acun abi. sen git survivor çek milleti birbirine düşür sms dilen falan.

  • 21 kasım 2020 beşiktaş başakşehir maçı

    sergen hoca 20:00’den sonra sokağa çıkma yasağı olduğu için ilk yarıda işi bitirmemiz lazım demişti.

  • yerli otomobilin motoru bosch'tan alınacak

    --- spoiler ---

    amerikayı yeniden mi keşfedelim?
    --- spoiler ---

    sorun şu sen abd'yi hiç keşfedemedin sevgili gerizekalı. bunların yaptığını yıllardır fiat, renault bursa'daki fabrikalarında gerçekleştiriyor zaten. çıkıp yeni bir şey üretiyormuş gibi ortalığı velveleye verirsen ve bunun yerli ve milli olduğunu iddia edersen elalem sana götüyle güler.

    edit: suç bizde ki togg'un türkiye'de satmayacağını ama küresel pazarda toyota, tesla, bmw gibi devlerle rekabet edebileceğini zanneden embesillere laf anlatmaya çalışıyoruz. tamam aga inşallah biz yanılırız. ama daha ortada fabrika bile yokken bu kadar gaza gelmeyin derim ben. sonra ümmet olarak dönüş hızına yetişemiyor semazenden hallice oluyorsunuz.

    aşağıda bir arkadaş demiş. bari motorunu biz yapsaydık diye. çok haklı. tasarım yabancı, motor yabancı, muhtemelen pil de yabancı olacak. diğer hammaddelere girmiyorum bile. e amına koyim bu arabanın adapazarı'nda üretilen corolla'dan ne farkı var? ne diyeyim inşallah biz yanılırız.