yasarkamilkantare9
profili

  • ülkeye yüklü döviz girişi sağlayacak projeler

    triple-a kategorisinde oyun yapmaları için oyun stüdyolarına teşvik vermek.

    polonya dediğimiz ülkenin oyun sektöründeki geliri inanılmaz, resmen bacasız sanayi. aynısını biz de yapabiliriz. hatta devlet kursun, trt games filan diye. sanatçı da bol, yazılımcı da bol. bir iki ünlü aktör, aktrist, seslendime sanatçısı vs. de ekle, reklamını yap, dünya çapındaki oyun etkinliklerine git, trailer yayınlat, hype yükselt, sonra sal oyunu steam'e, epic'e, gör bak neler oluyor... da, o vizyon nerdeee? hoşaf yapma makinesine ödül veren tübitak mı takip edecek, sadece iha-siha'ya kanalize olmuş bir teknoloji bakanlığı mı? istanbul dışında internet yok aq daha. neyse... sinirlenmiycem.

  • 35 yaşında hala bilgisayar oyunu oynayan ergen

    40 yaş üstüyüm hala oynuyorum.

    s.kik sanki kendi dünyayı kurtarıyor aq.

  • türk kadınında fantezi iç giyim hevesi olmaması

    doğru olmayan önerme.

    internetten satışın yeni yeni başladığı, gittigidiyor sitesinde bireylerin kendi dükkanlarını açıp henüz doğru düzgün vergilendirilmediği bir dönem "ulan ne satar ne satar" diye girişimcilik fikri ararken "insanlar neleri rahat rahat gidip satın alamazlar?" düşüncesinden yola çıkarak fantezi iç çamaşırı satmaya karar vermiştim. eminönü'de bir üretici buldum, adamın gerçekten çok iyi, geniş bir ürün yelpazesi vardı. çok kaliteli bir katalog yaptırmış, digital ortamda bana her türlü malzemeyi de sağlamıştı. internette kurdum dükkanı. peynir ekmek gibi sattım hocam. bir yandan da maaşlı bir işte çalışıyordum baya aylık kârım maaşımı geçmeye başladı. siparişlere yetişemez duruma gelmiştim. sonra devlet e-ticaretle ilgili vergi düzenlemeleri yapınca kapatmak zorunda kaldım ama öyle "ülkemizde kim alır ya fantezi iç çamaşırı?" demeyin, inanılmaz adreslere, inanılmaz ürünler kargoladım. o yüzden bu önermenin doğru olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

  • hayat pahalılığını hissettiren ürün

    muhtemelen yazılmıştır ama yine de yazacağım; bulaşık deterjanı tableti.

    60 tablet limon kokulu en çok bilinen markanın bulaşık makinesi tableti işbu entry tarihi itibarı ile 155 tl. pahalı lan.

    ya da ben aşırı fakirim.

  • akıllı saat kullanan 30 yaş üstü tip

    adam gibi adamlardır.

    z kuşağının her teknolojik gelişmeyi kendileri kullanır zannetmesi de kabak tadı veriyor. ulan o kullandığınız her teknolojiyi bulup, icad edip üretenler boomer dediğiniz 30 yaş üzeri adamlar zaten. siz anca sokakta tiktok dansı yapın.

  • bilinen en şaşırtıcı coğrafya bilgisi

    ağrı dağı'nın 1840 yılında patlamış olması.

    çok yeni lan. yani "sönmüş yanardağ" diyoruz ama daha 1840'da patlamış olum dağ. yani jeolojik zaman gözü ile baktığımızda dün patlamış. hatta ne dünü bir kaç saat önce patlamış. hatta ne saati, bir kaç dakika önce...

    ve ülkede yakın zamanda patlamış daha bir sürü volkan var. ve ne millet ne de devlet olarak, volkan felaketlerinde ne yapılır, nasıl ekipler ve ekipmanlar gerekir ne biliyoruz ne de hazırız. allah göstermesin bu yanardağlar bir aktifleşirler, sığır gibi ölür gideriz. pompei'deki gibi eli s.kinde taş olur kalırız aq.

  • akkuyu durdurulsun

    asrın hatası olacak hareket.

    nükleer enerjiye zaten bu kadar geç başlamamız yeterince ülkeye zarar vermişken, bir de durdurulsun demek, hatanın üzerine tüy dikmek olur.

    çevremizde bu kadar ülkede nükleer enerji ve dahi nükleer silah mevcut iken, bizim girmememiz büyük bir ahmaklık olur. ermenistan'daki nükleer santral bizim sınırımıza ne kadar mesafede? akkuyu daha uzak resmen.

    radyasyon sınırları pasaport ve vize alarak geçmiyor, bilin istedim.

    ondan sonra "iliktirik çik pihili" demeyin.

  • chp gençlik kolları bilmem mi videosu

    bir grup gencin, 73-74 yaşlarındaki bir politikacıyı "umut" ve "lider" olarak görmelerine üzülsek mi, şaşırsak mı, ne b.k yesek bilemediğimiz bir duyguya neden olan video.

    böyle böyle koltuktan gitmiyor adam, yapmayın.

  • viskinin berbat bir içki olması

    alkollü içeceklerle ilgili ".. tadının berbat olması" eksenli açılan başlıklardan bir başkası...

    yahu alkolün kimyasal formülü belli, alayı berbat tadıyor. insanımızın artık içkinin "tat" için içilmediğini anlaması lazım. şarap filan olsa neyse, ateş suyu olum bu ateş suyu. şeftali suyu değil. tadı bu, içiyosan iç içmiyosan s.ktir git.

    niye sinirlendim lan ben durduk yere?