neudugubelirsizolan1
profili

  • eve giren hırsızı öldürmek

    dün gece yakın bir arkadaşımın evine hırsız girmiş. kendisi salonda uyuyormuş. bütün ışıklar kapalı. hırsız arka yatak odası balkonundan tırmanmış ve aralık unutulan camdan içeri girmiş.

    cam açılırken oluşan gıcırtı arkadaşımı uyandırmış. camı kapatmaya doğru yatak odasına gitmiş. uyku sersemliği halinde hiçbir ışığıda açmadan odaya girmiş ve cama doğru yönelmiş.

    kendisi odaya girerken hırsızda koridora fırlamış ve daire kapısına doğru koşmuş. daire kapısını arkadan anahtarla kitleyip anahtarıda vestiyer de olunca kapıyı açamamış.

    arkadaşımda ana avrat küfür ederek mutfak çekmecesindeki ekmek bıçağını almış, hırsıza doğru koşmuş. hırsızın sırt kısmında içeri ekmek bıçağını sokmuş. hırsızda yere düşmüş.

    telefonu alıp polisi aramış. polis ve ambulans gelmiş. hırsız hastaneye gitmeden ölmüş. hırsızın üzerinde de sustalı bir bıçak varmış, sanırım o karmaşada çıkaramadı.

    polis ve savcı arkadaşıma suçlu bulunabiliceğini söylemiş. saldırı olmadan arkadaşım saldırdığı için.

    bu ne biçim adalet aq. hırsız bıçağını çekse arkadaşımı yaralasa daha mı iyi. ölüm korkusuyla mülküne giren adamı etkisiz hale getiren insan, şu an suçlu bulunmak ve hapse girmekten korkuyor...