hunteroftheshadow6
profili

  • sergen yalçın

    bu gsliler çok komik lan.

    hem her yerde beşiktaş şikeyle, oyuncu ayartarak şampiyon oldu diyorlar hem de önce şenol'u sonra sergen'i milli takımda görmek istiyorlar. olum bir tutarlı olun lan.

    t: beşiktaş'ın teknik direktörü.

  • enes ünal

    marangoz kaleciye penaltıdan gol atamayan erasmus öğrencisi.

    futbol senin neyine?

  • georges-kevin n'koudou

    penaltıyı bok gibi atmasına değil, kaçırdıktan sonra sikik sikik güldüğü için inanılmaz sinirlerimi bozan vasat futbolcu. şu sırıtışı sergen hoca görüp de hala oyunda tutuyorsa yazıklar olsun.

  • dorukhan toköz

    atiba'nın yıllardır 1 milyon euro'dan az aldığı yerde önce atiba kadar faydası olsun ondan sonra o paraları istesin. aboubakar'ın 1.4 milyon, josef'in 1.3 milyon euro, ghezzal'in 1 milyon euro aldığı ortamda güncel kurla 1.6 milyon euro'ya yakın maaş istemek saçmalıktır. beyimize bu da yetmemiş imza parası da istemiş. emre abiciği verirse 1.5 milyon euro kapı orada.

  • ikinci el otomobil piyasası

    almanya’da olsa yol kenarına hayrına bırakılacak, ağır hasar kayıtlı, en az 20 bin tl trameri olan, 200 bin kmye merdiven dayamış 10 yaşındaki otomatik corsalara 100 bin tl fiyat çekildiği piyasadır. piyasayı bu hale getiren al-satçıların da, galericilerin de, ama en başta sıfır araç almayı imkansız kılan süper hükümetimizin de allah belasını versin. evet alman beni kıskanıyor, kendisinin ürettiği 10 yaşındaki aracına 15 bin euro para bayıldığım için.

  • lily aldrin vs robin scherbatsky

    düşünmeden robin’i seçeceğim versus.

    lily dizideki en içten pazarlıklı, en sinsi karakterdir. asla ne istediğini bilmeyen, kendisini sorgusuz sualsiz seven birini şımarıklık uğruna terk edecek kadar düşüncesiz/kalpsiz biridir. san fransisco’da bir sikim beceremeyince tıpış tıpış ny’ye geri dönüp marshall’ın hayatına kendini zorla tekrardan kabul ettirmeye çalışan, marshall’ın hayatına devam etmesine engel olacak kadar da yavşak bi karakterdir. aynı zamanda arkadaşlarının da ilişkilerine karışan, zorla birbirini seven çiftleri sırf kendi geleceğini düşündüğü için ayırmayı kendine görev edinmiş biridir.

    evet robin dizide ranjit hariç herkesle yatmış olabilir ama lily’e kıyasla en azından dobradır. ne istediğini bilmektedir.

    güzellik açısından bakarsak sezon 1 robin dizideki tüm karakterleri her türlü tokatlar. ama sezonlar ilerledikçe lily çok çok daha güzelleşmiştir.