owsky5
profili

  • kılıçdaroğlu'nun cb adaylığının kesinleşmesi

    kılıçdaroğlu'nun liderlik vasfı yok aynen öyle. akp sizi ayakta uyutmuş haberiniz bile yok. neden yok desem bir tane düzgün cevap veremezsiniz. koyunsunuz çünkü amk.

    kılıçdaroğlu'na oy vermezmiş paşamdaki lükse bak. bir taraf mansur yoksa oy yok der diğer taraf yok illa imamoğlu der siz şaka mısınız? her ikisi de kılıçdaroğlu sayesinde bugünlere gelebildi parti içindeki geri kafalılara yedirmedi adam. ayrıca ibb ve abb meclisindeki akp çoğunluğunu unutuyorsunuz. bu kadar safsınız işte. bugün mansur yavaş'ın adaylığı eski konuşmalarından bir iki dakikalık kolaj ile hüsran olur. her ne kadar gönlüm imamoğlu'nu istese de ibb'den istifa ettiği an belediye ak partisine geçecek. vatandaşın son parasını da emir asaf'ın, hümeyra ecrin'in baby showerında yedirmeye hiç gerek yok.

    kılıçdaroğlu'nun parmakla gösterilecek karaktere sahip olduğuna değinmek bile istemiyorum ama keşke çalıp çırpan, vatandaşa hakaret eden, kamera karşısında esip gürleyip arka planda cebini dolduran biri olsaydı işte o zaman liderlik vasfı olurdu.

  • 1 kasım 2021 erdoğan'ın yürüyüşü

    belki ne alaka diyeceksiniz ama istanbul'da yaşayan vatandaşların rahat rahat taksiye binip binememesi bile bu adamın iki dudağı arasında şu an. başkanlık sistemi bu kadar tehlikeli bir şey işte. devlet işleyişini mahvettiler.

  • erdoğan'ın birinci tercihi mansur yavaş

    bu algı çalışmasından bağımsız olarak özellikle belirtmek istiyorum;

    aday beğenmeme lüksünü kaybedeli çok oldu. erdoğan ve akp bu ülkenin milli güvenlik meselesidir. ülkemizi erdoğan ve akp'den kurtarmak için seçim günü ortak aday her kim ise hep beraber oyumuzu ona vereceğiz.

  • hava kuvvetleri'nde zikir çeken yeşil takkeliler

    pkk değil 40 sene 400 sene verseler türkiye cumhuriyeti ve türk silahlı kuvvetlerine bu kadar büyük zarar veremezdi. emeği geçenlerin şeyhini hocasını sikeyim.

  • kırmızı etin kilosunun 100 tl olması

    evine giderken "gelirken yarım kilo kıyma al" deseler yüreği sızlayacak insanlar akp'yi ayakta tutuyor. çoluk çocuğunuza bile acımıyorum artık.