psikolojibozuntusu3
profili

  • 1 liran var mı yolda kaldım da

    bu tiplerden birine kadıköy rıhtım otobüs durağında kalkmayı bekleyen bir otobüsün içinde denk gelmiştim.

    tiyatral yeteneği 10/10 olan genç bir eleman yaşlı teyzelere “edirne'de okuyorum. sınava yetişmem lazım. yol param yok. ne olur sınava geç kalıcam yalvarırım.” diye duygu sömürüsü yapıyordu. elinde de yırtık pırtık bir öğrenci kartı vardı. bu kart sayesinde inandırıcılık levelini arttırmıştı kendince.

    çocuğa yanaştım. kardeşim üniversitenin sistemine telefonundan giriş yap bana o dersi ve sınavını göster sana yol paranı vericem dedim. ne oldu dersiniz. tabii ki olay yerinden ışık hızıyla uzaklaştı.

  • abd'de zenci adamı boğarak öldüren polis

    ulan adamın suçu ne olursa olsun cezasını verecek makam mahkemedir. adam on defa nefes alamıyorum diyor. karaktersiz piç kurusu polis bastırdıkça bastırıyor adamın boynuna. bu adam kasten adam öldürmekten yargılanıp müebbet almazsa da sokayım öyle ülkeye de adalet sistemine de.

    malağın biri de ekşi sözlük polis karalama timi iş başında yazmış. evde polisi anasıyla bassa kolay gelsin deyip çıkacak tipler bunlar. attığı videoda da polis elektroşokla etkisiz hale getirilmiş adamı öldürüyor. bunlar ölmeyi cidden bayılmak sanıyor heralde.

  • kuaför ve berberlerde tarifelerin %40 zamlanması

    bu konuda birkaç şey söylemek istiyorum. zaten uzun zamandır tiksine tiksine gidiyordum. kime gidersen git hijyen sıfır temizlik sıfır. üzeri kıl dolu makinayla sakalımı kesmeler, pis tarağı saçta gezdirmeler, saçını yıkadıktan sonra kafanı kuruladığı havlunun bile bir önce müşteride kullanılmadığına emin olamıyorsun.

    pandemi vesile oldu uzun bir süre berbere gitmeyi düşünmüyorum. ense tüyleri ve sakalımı makinayla evde kendim düzelticem. saçlarımı da uzatırım bir süre. hayır yani tek akıllı sensin de %40 zam yapıyorsun. hiçbir meslek grubu şu süreçte doğru düzgün para kazanamamış. ama bi berberler akıllı o süreçteki zararlarını çıkaracaklar.

    neyse uzun lafın kısası isterseniz %400 zam yapın uzun bir süre sağlığımı düşündüğümden berbere gitmeyeceğim. çünkü gün içinde enfekte tek bir kişi bile tıraş olsa sizin o ortamdan virüsü kapmadan çıkma ihtimaliniz yok.