slania9
profili

  • semih kılıçsoy

    arda güler geçen sene osurduğunda 100 tane entry giriliyordu. bu çocuk her hafta “maç alıyor” beşiktaşlı taraftarlarda tık yok. yanlış anlaşılmasın derdim ardayla semih’i kıyaslamak değil. derdim biz beşiktaş taraftarının kendi oyuncusuna hak ettiği değeri verememesi.

  • 30 ekim 2023 beşiktaş gaziantep fk maçı

    beşiktaşın en büyük problemlerinden birinin beşiktaş taraftarı olduğunu bir kez daha gördüğümüz maç.
    takım kötü gidiyor mağlubiyet üstüne mağlubiyet, rezillik üstüne rezillik. bütün bunlara rağmen takımın 2-0 öne geçmiş, cumhuriyetin 100. yılını kutluyoruz güzel güzel. dakika 75 olmuş. taraftar ne diye bağırsa beğenirsin? “quaresma, quaresma” yahu hiç mi akıl yok sizde? hiç mi mantık yok. quaresma ne alaka? inanılır gibi değil ya!

  • emre belözoğlu'nun locada küfür etmesi

    beşiktaş maçında anama sövüldü diye günlerce destan yazan emre belözoğlu’nun icraatidir.
    kendisine gelince saygı bekliyor ama başkasına gelince ne ana bırakıyor, ne ölü bırakıyor, ne diri bırakıyor.

  • wout weghorst

    istanbul'dan ayrılıyormuş. türkiye gibi bir ülkenin boktan liginin bir takımı olduğunuzda işte bunlar oluyor.
    1 seneliğine zar zor getirdiğiniz adam iyi performans gösterince sene sonu bile beklenmeden "çok konuşma al şu 3 milyon euro'nu bu oyuncu bana lazım" deyip çekip elinden alıyorlar.
    oyuncuya yine de kızamıyorum. belli ki futbola aşık. bunu her hareketinde görebiliyorsunuz. manchester united gibi bir takımdan teklif aldığında 6 ay daha kalıp sonra yollarının ayrılacağı kesin olan bir kulüp için bu fırsatı tepmek istememesini anlayabiliyorum. her şeyini verdi. taraftarı sevdi, taraftar da onu sevdi ama böyle bir fırsatı da kaçırmak istemedi. onun yerine gelecek yavşak gibi 1-2 milyon euro fazla para için arabistan'a gitmiyor sonuçta. yolu açık olsun.

  • arda kardeşler

    ortama bak aq joao pedro'nun başlığında joao pedro'ya küfür ediliyor böyle kırmızı görülür mü diye hakemin başlığında hakeme küfür ediliyor ona nasıl kırmızı verilir diye.
    penaltı penaltıydı, kırmızı da kırmızıydı. aptal olan ise sizsiniz.
    ha bu kararların doğru olması arda kardeşler'i iyi hakem yapmaz orası ayrı mesele. ama sizler de iyi taraftarlar değilsiniz bu kafayla.

  • 24 ağustos 2021 mehmet boynukalın lgbt tweet'i

    dincilerin tek günah buymuş gibi davranmasından gına geldi artık. ulan biraz da yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırma, israf konuşun be. utanmaz adamlar.

  • saldırground

    sago'nun istediği zaman, istediği tarzda başarılı parça yapabileceğinin kanıtı olmuş yeni projesi. "eski sagocular" bu sen değilsini beğenmiyor hoop yunus ep geliyor. onca şeyin ardındanı beğenmiyor hop saldırground geliyor.
    artık şunu anlamamız gerekiyor o parçaları seven bir kitlesi de var sago'nun ve her kitlesine uygun işler çıkarıyor sık sık. bu da yine biz eskilere hitap eden müthiş bir iş olmuş. buna benzer zamanında kırık çocuk u çıkarmıştı hala açar açar dinlerim. klibiyle de mükemmel bir işti. onu andırdı.
    sago yine yapmış dedirtti.

  • neymar

    yalandan ağlayan oyuncu. ya neymarcığım hepimiz biliyoruz sikinde olmadığını, yarın yine partilere akacağını, yapma güzel kardeşim*

  • 6 mayıs 2020 tff'nin süper lig devam kararı

    6 vaka varken ligi erteleme kararı alanlar 140 bin civarı vaka varken ligin oynanmasına karar veriyorlar.işin kötü tarafı 6 vaka varken bizim canımız yok mu diye bağıranlar, bu kadar vaka varken çıkıp oynayacağız, bahane üretmek yok diyorlar.
    bakın şunları yazarken ben utanıyorum, bunlar bunları milyonlarca insanın önünde yapmaktan, söylemekten utanmıyorlar.

    edit: birçok arkadaş uyarmış aktif vaka sayısı 60 binin altında diye. evet haklılar. yalnız kamuoyunda gidişat sürekli olarak vaka sayısı üzerinden değerlendirildiği için mevcut vaka sayısını yazdım ben de. ama takdir edersiniz ki "aktif" 60 bin vaka olması olayın skandal olduğunu değiştirmiyor. bilim adamları günlük hayatımızda bile normale dönmenin aylar alacağını, hatta aşı bulunmadan normale dönmenin imkansız olduğunu söylerken bu kadar yakın temaslı bir sporun oynanacak olmasının ne kadar saçma olduğu kararını itiraz eden arkadaşlara bırakıyorum.