hey dostum lanet olsun4
profili

  • türkiye'de yaya geçidinde durulmamasının nedeni

    otomobilin eskiden ağa - paşa takımının kullanabildiği birşey olmasından dolayı, yolda yürüyen marabaların arabada gideni bekletmeyip onlara yol vermesi gerektiği görüşünden kaynaklanır. yani bence tamamen sınıfsaldır. yıllar geçer, araba yaygınlaşır ama yaya iken korna ve el-kol yiyen maraba ileride kendini toparlayıp araba aldığı zaman halden anlayıp yol vermek yerine, bu sefer kendisi korna el-kol yapmaya başlar, çünkü artık o da kendince 'ağa' olmuştur.

  • doktorları korumak için çözüm önerileri

    doktora sağlık merkezinde şiddet göstermeye caydırıcı cezalar verilmesini sağlayan yasalar çıkmalı, öyle kafa göz yardıktan sonra karakoldan çıkamamalı. biri polisi dövdüğü zaman başına neler geliyorsa, hastane şiddetinde de aynısını yaşamalı.

    hükümetteki "sağlıkçılar sizin hizmetkârınızdır" yaklaşımının bitirilmesi. bu madde, akp sağlık hizmeti işini oy depolarına güzel gözükmek için kullandığından; iktidar değişmeden imkansız.

  • mühendislerin de ülkeyi terk etmek istemesi

    doktorlardan çok daha kolay ve de prosedürsüz şekilde yapılabildiği için giderken havaalanında atarlı twit atmadan 15 yıldır yaldır yaldır zaten gidiyorlar. görece kolay olduğu için başarınca da öyle herkese duyurma gibi bir istek de olmuyor pek. bir de doktorlardaki gibi ekstra baskı ve stres yasamadiklari için yetti artık tadında değil de, "bir de orada deneyelim bakalım" tadında bir gidiş oluyor.

  • 30 bin liraya alınacak en iyi ikinci el araba

    yine her başlıktaki gibi gerçekten işe yarayabilecek önerilerden ziyade çoğu entry’deki saçmalık ve geyiklerle çöp olan bir başlık.

    önerim 2001 seat ibiza/cordoba 1.6 sr motor, volkswagen hitler motordur lpg’ye tam uyumlu ve ölümsüz bir motor olarak bilinir. araç da çok ahım şahım değil ama şahin’le aralarında 25 yıllık teknoloji farkı var, ve de bu motorla performansı da güzel.