ayyas maganda2
profili

  • konumu iyi 10 yıllık daire vs konumu kötü 0 daire

    konumu iyi 10 yıllık daire istanbul şartlarında 600-700 binden aşağı mümkün değil. konumu kötü sıfır daire ise 300 binden itibaren hemrn hemen her kötü konumlu yerde bulunur. sizce aradaki fark neden? betona para vermeyin arkadaşlar, hayatınızı geçirmek istediğiniz yere para verin. eşinizin, çoluğunuzun çocuğunuzun siz 2-3 günyokken de gözünüz arkada kalmadan kalabileceği yerlerden ev almaya çalışın. hoş istanbul'da hiç bir yerin garantisi yok ya yine de ihtimalleri düşürürsünüz en azından.

  • 19 nisan 2020 taksicilerin yardım feryadı

    iş görüşmesine giderken bindiğim bir taksi vardı. umarım en çok o taksiyi kullanan amın feryadı etkilenmiştir bu durumdan.

    yolda para çekmeyi unuttum ve üzerimden çıkan para taksimetreden 7 tl eksik idi. yol boyunca da sohbet ettik, iş görüşmesine gittiğimden, düğümümden 15 gün önce işten çıkartıldığımdan ve 7 aydır iş aradığımdan falan bahsettim. sözde üzüldü işsizliğime, iyi dileklerini sundu dalyarak. ama iş görüşmeme 10 dk kalmış olmasına rağmen indirmedi beni arabadan. hesap no ver havale geçeyim dedim. kapıda bekle, beklemesi dahil neyse çıkınca eve dönerken vereyim dedim. yok amına koyayım illa param da param!

    herifle orda kavga etsem iş görüşmesi komple yalan olacak. bir şey de yapamıyorum o yüzden. sike sike döndük bankamatik aradık. ben o iş görüşmesine 10 dk gecikmeli ve sinirlerim altüst vaziyette girdim. yolda para çekmeye giderken etmediğim beddua kalmamasına rağmen, haysiyetinin etiket tutarı olan 7 tl yi aldı ve gitti orospu çocuğu.

    umarım ölüyorsundur açlıktan da son nefesinib feryadıdır bu amına koyduğumun çocuğu!