tetriz4
profili

  • sabri sarıoğlu

    sabri 383 süper lig maçına çıkmış (tamamına yakını galatasaray’da), 43 defa a milli olmuş bir oyuncudur. 6 lig, 4 kupa, 5 süper kupa şampiyonluğu yaşamıştır.
    bu ülkenin milyonlarca gencinin her gece uyumadan önce hayallerini kurduğu ancak gerçekte yanına bile yaklaşamayacağı bir kariyerin sahibi olmuştur.
    rakamlar her zaman doğru söylemez ancak bir fikir verir. asla topçu değildi denilecek bir adam değildir.
    not: büyük kaptan alex de souzaspor.

    edit: sabri’yi beşiktaş’lı necip’e benzetenler var. kariyeri boyunca asla ilk 11 oyuncusu olmamış, sadece 1 kez a milli olabilmiş necip’le kendisinin yakından uzaktan alakası yoktur. kusura bakmayın ama algınızda bir sıkıntı var.

    sabri’nin rakibin sağından atıp solundan geçtiği, üzerine topu 70 metre sürüp kalecinin üzerinden aşırtarak bursaspor’a 90+4’te attığı bu golü necip dahil pek çok futbolcu anca rüyasında görür.
    zorla sabri savundurdunuz.

  • polisi alenen tehdit eden akp'li mafya

    açıkça devlete meydan okumuş, göz altından story atmış, ardından serbest kalıp dalga geçmiş ve polis memurunu ismini de vererek tehdit etmiştir.
    (bkz: sadık yıldırım)

    instagram hesabı

    story’lerinde açıkça göreceğiniz üzere 18 kişilik ekibiyle;
    3 ruhsatlı 3 ruhsatsız silah
    2 uzun namlulu tüfek
    50 gr uyusturucu
    1 el bombası ile göz altına alınmış 2 saat sonra serbest kalırım demiş ve serbest kalmış, hemen ardından kendisini tutuklayan polis memurunun ismini yayınlayarak kendisini alenen tehdit etmiştir

    profilinde biraz gezildiğinde başta süleyman soylu olmak üzere, bilumum emniyet müdürü, kaçakçılık şube, organize şube başkanlarıyla fotoğraflar, sınırsız bir zenginlik (ferrari, bentley, maybach, range rover, yazlık kışlık villalar vb), birçok çeşit silah ve bol bol akp ve reis öven post görebilirsiniz.
    süleyman soylu
    binali yıldırım
    akp çocukları hesabı paylaşmış, tayyip erdoğan mekanına gelmiş.

    buyrun size yeni türkiye ve onun aktörleri.

    edit: şimdi de bize hakaret edip, tehdit etmiş. devletle, emniyet güçleriyle dalga geçtiği, suçlarını itiraf ettiği ve polis memurunu ismini de vererek tehdit ettiği story’lerini silmiştir. racon da bir yere kadarmış demek ki, boşuna dememişler kalem kılıçtan üstündür diye.

    edit2: bize yönelttiği tehditi de silmiş.
    edit3: silahlı paylaşımlarını da silmiş. bazılarını hatırlatalım:
    uzaktan kumandalı silahlar
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    edit4: ahmet kürkçü diye bir adam var. instagram profili
    sedat peker’in eski adamlarından biri, bir süredir (yanılmıyorsam peker kaçtığından beri) onu suçlayan videolar hazırlıyor ve geçmişte birlikte yaptıklarını ifşa ediyordu. birilerinin korumasında ve konuşturduğu biri.
    ahmet kürkçü’nün ilk instagram paylaşımının altına bakın bakalım kim “acil arar mısın beni abi” yazmış

    bizi de arada hala tehdit edip edip siliyor.

    edit5: 2017’de aldığı bentley paylaşımının altına beyaz tv genel koordinatör yardımcısı ömer ağan hayırlı olsun abi yazmış
    sedat peker’in kirli işler için kullanıldığını açıkladığı next level‘da bakın kimin ofisi var

    chp milletvekili av. alpay antmen konuyu twitter’a taşımış.
    twitter linki

    zaytung bu olayı belki de en az ironiye yer verdiği haber olarak “kime güvendiği gizemini koruyor” şeklinde girmiş.
    zaytung twitter linki

    oda tv de haberi girmiş. beni kaynak göstermemişler sağolsunlar. kendilerine ufak bir not olsun, karakoldan ayrılırken bay bay kuzum yazan görsel normalde o anda paylaştığı şarkının sözleriydi.
    oda tv linki

    tehditlere
    devam ediyor

    edit6: hesabını gizlemiş.
    edit7: 1-2 saat önceye kadar sizi şöyle yaparım böyle yaparım diye tehditler savuran adam sonunda konuyu klasik olarak photoshop’a bağladı

    (bkz: kuzenim yazmış)
    ki ekini ayrı yazmasını ve photoshop’u doğru yazmasını takdir ettim yalnız.

    konu dışı edit: yangınlarla ilgili ihtiyaçları bu başlıktan takip edebilirsiniz.
    yangın yardımlaşma platformu

  • 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı

    bu maçın skorunun yanında en inanılmaz tarafı fenerbahçe’nin 57. dakikada skor 2-0’ken ortega’nın atılmasıyla 10 kişi kalmış olması ve üzerine kalan yarım saatte 4 gol daha atmış olmasıdır.

    ortega atılınca ağır bir santrfor olan washington çıkmış, yerine süratli ve driplingli bir oyuncu olan ceyhun eriş girmiş ve fenerbahçe daha etkili oynamaya başlamıştır. fenerbahçe 11 kişi olsa belki de böyle tarihi bir skor ortaya çıkmayacaktı.

  • corona varken fitness salonuna gitmek

    macfit düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyormuş. hahahaha, ulan hakkaten beyin yerine bok taşıyorsunuz be. bu kadar haftadır bütün dünyada kıyamet kopuyor, hiç mi merak edip iki satır yazı okumadınız be aveller. gelsin coronalı bir arkadaş leş gibi ter içinde bütün ağırlıklarla çalışsın, sonra da üstünüze doğru öksürsün de sonra anlarsınız belki bakteriyle virüsün farkını. aynen macfit dezenfekte ediliyor kardeş, avrupalı bilmiyor onun ne demek olduğunu, o yüzden sokağa çıkma yasağı ilan etti herifler aq, sen devam et bu kafayla.