kapi10
profili

  • chp'li belediye başkanının bozkurt rahatsızlığı

    bozkurt işareti bir siyasi parti/hareketin simgesi mi? evet. öğretmen okulda bu hareketi yaparak siyasi propaganda yapmış mı? evet. what the problem.
    yamtarlar iyice kafayı üşüttü. bir siyasi partinin işaretine karşı çıkmakla atatürk'ü sevmemekle eş değer tutuyorlar. hem en güçlü bunlar tüm dünya bunlardan korkuyor sözde, hem de ülkelerinde en mağdurda bunlar. ne diyelim.

  • bahar candan ve nihal candan'ın gözaltına alınması

    polatlar, candanlar sırada kim var karahanlı'mı?

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    türkiye bir şef kaybetti ama hazar turizm bir muavin kazandı. hayırlı olsun.

  • god of war ragnarök

    ilk oyundan farklı olarak bu sefer günlüğü kratos tutuyor. şimdiden yardırıyor. konuşan kelle mimir hakkında "fikirlerine güveniyorum. hem yer de kaplamıyor. erzağımızı tüketmiyor" düz adamlığın tanrısı.

  • yakamoz s-245

    netflix'in 6. bölüm başlamadan önce ekrana koyduğu şahane özetle keyfime keyif katmış olan dizi. kelimesi kelimesine şöyle. " umut rotayı değiştip norveç'teki bir tohum deposuna gitmeye karar verir. hatice gizlice defne' nin odasını arar. mürettebat ispanya da karaya çıkar ve bir kıyım yaşanır" 6. bölüm başlar başlamaz bulgaristan rotası çiziliyor ama sevgili netflix admini yüzünden bu plandan vazgeçileceğini bölüm devam ederken biliyoruz. gemi içinde kararsız kalınıp en sonunda ispanya ya da ve orada tatsız olayların olacağını da. keşke kimin öleceğini de yazsaydın üstat elektrik harcamazdık.

  • 25 şubat 2022 galatasaray barcelona eşleşmesi

    (bkz: eski gücünde değil)

    fatih terim şu an evdeki koltukları yumrukluyordur nou camp'taki etrafında dönen kamera pozunu kaçırdığı için.

  • 21 haziran 2021 yeni ofsayt kuralı

    bu ne lan. pardon filminin senaryosu mu. "o az miktar nasıl ayarlanayacak. o az miktarı az miktar geçtin mi golü yer gidersin."

  • fikret engin

    akıllı telefonların, instagram, twitter vb zaman geçireceğimiz platformların olmadığı üniversite zamanlarımızda bay tahmin programıyla bizi eğlendiren güldüren kişiydi. o zamanların bir anısı daha yok oldu. üzüldüm.

  • cnn türk ntv habertürk

    öyle bir mala bağladılar ki ekonominin 1 numarasının istifa etme haberini bile talimat gelmeden dakikalardır görmüyorlar, vermiyorlar. komiserleri haftalık izinde herhalde. nasıl bir omurga aldılarsa boynunu kımıldatamıyorlar.

    çok sayıda mesaj geldi haberi teyit edemedikleri için yayınlamamışlardır. arkadaşlar bunlar nisan ayında sokağa çıkma yasağında arkasından metrobüs geçtiği halde 30 dk'dır metrobüs gelmiyor diyen muhabiri teyit mi etmişlerdi. güldürmeyin. üstelik bu muhabir halen bu kanalda görev başında. bugün ki yaşanan olay artık deve kuşunun başını toprağa gömmesi değil direk mağmaya inmesi.

  • 10 şubat 2020 marmaray zammı

    sessiz sedasız hiç bir duyuru yapılmadan ulaştırma bakanlığına bağlı marmaray a yapılan zamdır 7.75 çekti az önce. hesaplayamadım % kaç olduğunu. evet mesajlar geldi %35 ediyormuş, belediyeyi 8beklemiş bakanlık, artık ne gideri varsa. marmaray'ın açılış tarihi mart 2019 yani tam bir yıl bile olmadı 2019 mart'ın güncel ekonomisi ile fiyatları belirlendi. hadi iett 3 yıldır zam yapmadı, özel halk otobüsçüleri, motorcular istedi, öğrenci indirimi vardı zam yaptı. e sen %100 devlet kurumu, ekonominin iyiye gittiğini söyleyen sensin 11 ayda ne değişti acaba.
    ekleme: kafa karışıklığı olmuş marmaray full hattı yani gebze-halkalı mart 2019 da açıldı. 2013 de tünelle beraber 5 istasyonda hizmet veriyordu
    ekleme 2: ampüller şimdi de ukome kararını ortaya atıyor ama nedense bu ukome gece seferleri ya da marmaray da aktarma indirimini yapamıyor. hadi bakın işinize aptal yok burada https://m.ensonhaber.com/gundem/marmaraya-zam-yok