sevsene beni ne olur15
profili

  • şehsuvar vs tanrıverdi

    şehsuvar kitap okuyordu, tanrıverdi okumuyordu.
    şesu ofis boy olmaktan çok öteydi; her konuda bilgili ve bilinçliydi. tanrıverdi'de bilgi birikim yoktu.
    şesu komikti; sonra, anam anam diyim ben size kendine özgü lafları vardı. oysa tanrıverdi komik değildi. :(
    şesut dizide ana karakterler kadar yer alıyordu; tanrıverdi figüranlıktan öteye geçemedi.

    şehsuvar büyüktür tanrıverdi.

  • kadınların pavyon kültürüne özenmeye başlaması

    orospuluğa eskortluk denilir;
    memesini, amını, götünü para karşılığı onlyfayanslarda gösterenler normal karşılanırsa;
    pavyon denilen leş yerler eğlence yeri diye geçerse böyle olur işte.

    pavyon bok yuvasıdır oysa. ne eksik ne fazla tam olarak bok yuvası! orda çalışan kadınların da ne olduğunu herkes biliyor.
    durum böyleyken günümüzde pavyonlar güzelleniyor. modayla yatıp modayla kalkan bazı beyinsiz kadınlar da böyle pis şeylere özeniyorlar.
    zira hep söylerim: " bok yemek moda olsa zevkle bok yiyecek insanlar var." diye.

    başka bir entryde de yazdım burada da yazayım: birisi bana "oynayışın pavyondaki orospuların oynayışına benziyor" dese ben utancımdan bir daha oynamam lan!
    ama kendine saygısı olmayan bazı kadınlar kursa gidip üstüne para vererek pavyon dansı öğreniyorlar. ne diyeyim allah kurtarsın inşallah.

  • yazarların en güzel geçen senesi

    2004'ün eylülünden 2005'in haziranına kadar olan zaman dilimi.
    hayatımın en güzel zamanıydı, biliyordum. koskoca ömürde güzel ve mutlu geçen zamanın azıcık, kısacık, ufacık olması ne acı değil mi?

  • kızların boy konusunda acımasız olması

    erkeklerin kadınların dış görünüşünü eleştirmesi, aşağılaması yanında hiçbir şey.

    adama bakıyorsun maymuna benziyor ama dünya güzeli kadın istiyor. kadın kişisi yakışıklı adam isteyince auuuv diyor.
    adama bakıyorsun götü göbeği salmış yağ tulumu gibi ortalıkta geziyor ama zayıf kadın hatta spor yapan fit kadın arıyor. kadın spor yapan fit adam aradığı zaman kıyamet kopuyor.
    adama bakıyorsun kıllarıyla ayı gibi ortada geziyor ama kollarında bile kıl olmayan kadın istiyor.
    adam küçük pipili ama büyük memeli büyük götlü karı arıyor. kadın büyük skli adam arasa gururuna yediremeyip kadını öldürür.
    kadınları saçlarından ayak tırnağına kadar inceleyip, irdeleyip, beğenmeme hakkına sahipler ama kadına erkek beğenmeme hakkını vermiyorlar.

    ama ne, kadın uzun boylu erkek istiyormuş da neden istiyormuş? erkek kişisine yazık değil miymiş de, erkeklik boylamı ölçülürmüş de bla bla bla. kadınlık da erkeklerin kadınlara yüklediği hele hele günümüz güzellik, moda anlayışının kadınlara yüklediği hiçbir şeyle ölçülmüyor aslında ama zavallı kadınlar bu ölçülerin altında ezilip büzülüyorlar. kadının dış görünüş konusunda bu kadar sıkıntı çektiği dünyada erkekten uzun boy istenmiş çok mu. bence değil! oyna devam...

  • sevgilisini aldatan kızın pişkinliği

    (bkz: erkeklerin efendi kadın yerine piç tercihi) #146088894

    erkeklerin normal karşılayacağı pişkinlik. çünkü; erkekler böyle kadınları beğenip bunlardan hoşlanıyorlar. bunları sevip el üstünde tutuyorlar. yana yakıla böyle kadınlar arıyorlar. erkeklerin en sevdiği kadın tipleri bunlar. bunlar erkeklere sevişgen geliyor çünkü.
    iyi kadınları, ahlaklı kadınları, sevmeyi aşkı bilen kadınları, sadık kadınları, kötü günlerinde yanında olan kadınları, hesap ödeyen kadınları kadın yerine bile koymayıp kötü kadınlar için terk ediyorlar.
    ...

    bu arada programı, sunucuyu ilk kez görüyorum. hasan can kaya'nın konuşanlarının çakması gibi duruyor. sanırım onun gibi rezalet bir şey!

    d: ha bu arada, erkek yorumları çok sert olmuş. kız değil de tam tersi aynı şeyi erkek yapsaydı asla bu kadar sert tepki verilmezdi. malumunuz tc'de aldatma işi erkeğin elinin kiri olarak görülüp erkeği çapkın yapıyorken kadını o. yapıyor. oysa aldatmanın cinsiyeti olmaması lazım, değil mi! ama oluyor işte!

  • süt ürünleri dükkanı için isim önerileri

    "sütveren."

  • kadınların istediği her erkeği elde edebilmesi

  • izlenmiş en kusursuz film

    adeta bir başyapıt olan: 12 kızgın adam.

  • sözlükçülerin ilk aşklarının adları

    allah affetsin mahsun kırmızıgül. :( 7 8 yaşlarındaydım çocuktum cahil zamanlarımdı. :(

  • yakışıklı olmak için ana kural

    güzel bir ana ile yakışıklı bir babanın evladı olmak. yani kaliteli, iyi gen sahibi olmak.

  • bir erkeği karşılıksız seven kız

    anasından emdiği sütün burnundan kan olarak geleceğinden habersizdir. tez yoldan geri dönmesi yararına olur.

  • oreo'nun negro'dan tam olarak farkı

    negro'nun yanında bir hiç olması.

  • kadınlar yakışıklılığa değil zekaya bakıyor

    yakışıklılığa. yakışıklı adam zeki çıkarsa ne âlâ. çıkmazsa geri zekalı olmadığı sürece normal bir zeka yeterlidir.

  • vücut geliştiren erkeklerin kıskanıldığı gerçeği

    kadınlar için birbirini çekemez, kıskanır derler ya safsata! erkeklerde durum çok daha beter, çok daha vahim.

    bir kadın olarak söylüyorum ki kesinlikle var böyle bir kıskançlık. spor yapan, fit olmaya çalışan, kendisine bakan erkekler hemcinsleri tarafından deli gibi kıskanılıyor. götü göbeği salan yağ tulumları yahut çelimsiz vücuda sahip olan erkeklerin birçoğu bu adamlara "beyinsiz, kültürsüz, boş, erkek değil ibne..." deyip kin kusuyor. sadece onlara kin kusmakla kalsa iyi. onları seçen kadınlara da kızıyorlar. lakin entresandır ki bu kıskanç herifler; koca göbeklerine, yayvan kıçlarına bakmadan spor yapan, şukuatlı kıçı olan fit kadın arıyorlar... e haliyle insan bu ne perhizzz bu ne lahana turşusuu deyip şaşırıyor.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    şu başlığa birkaç tane güzel soru görüp de cevaplayabilmek adına en az dört beş kez girmişimdir; ama gelin görün ki bırak güzel soruyu bir tane mantıklı soruya rastlamadım hiç. insanın ne kadar salak salak sorular bunlar deyip isyan edesi geliyor.

    sorulan sorular "siz de kaka yapıyor musunuz, grip olunca nereniz ağrıyor, serçe parmağınızı sehpaya vurunca acıyor mu?" şeklinde. şaka mısınız lan siz?

    bakın hiç sevgiliniz olmamış olabilir bu gayet normal. lâkin kız arkadaşınız da mı olmadı sizin? yahu bırakın kız arkadaşı; anneniz, kız kardeşinizden de mi bir şeyler görmüyorsunuz. onu da bırak kadınlar da sizin gibi insan. kaka, çiş yapıyorlar; grip olunca vücutları komple ağrıyor, yatak döşek yatıyorlar. hatta inanmayacaksınız ama burunları salya sümük akıyor. sehpaya ayaklarını vurduklarında can acısıyla kıvranıp, küfür ediyorlar. hatta benim gibi fazla deli olanları sehpaya gidip "sen nasıl ayağıma vurursun" diyerek bir tane geçiriyorlar.

    insan, ülkemiz erkeklerinin kadınlar hakkında merak ettikleri şeyleri görünce gerçekten hayret ediyor. adamlar kadınları başka bir dünyadan gelen, farklı bir yaratık olarak görüyorlar.

    tanım: içerisinde hiçbir mantık barındırmayan, erkekler tarafından kadınlara sorulan saçma sapan sorular.