ankaraguclu3
profili

  • 1 ağustos 2021 afgan akınının artarak devam etmesi

    ülkemizi saran yangınlar ve bunun devamı olan gündemler asıl gündemimize ket vurmuşa benziyor. sınırlardaki afgan akını artarak devam ediyor, bu meseleyi kesinlikle unutturmamamız gerekiyor. yeni afgan göçü görüntüleri kameralara yansıdı.
    link
    edit: bölgede bulunan gazeteci ruşen takva'ya göre, 20 gündür binlerce kişilik afgan hordaları geçiyor.
    link
    edit2: gelenlerin ekseriyetinin profilini bir videoyla buraya bırakıyorum. düşünülenin aksine gelenler radikal islamcı değil, zaten ülkenin yönetimini radikal islamcılar ele geçirirken onlar neden gelsin ? şahsi kanaatim budur, içlerinde taliban ajanları yoktur da diyemem. gelenler en az taliban kadar tehlikelidir, taliban bunları idam edecekti.
    link
    edit3: okuma özürlüler görüyorum. bu videodakiler pedofili tipler, bunların en az taliban kadar tehlikeli olduğunu yazdım. dikkat ettiyseniz taliban bölgesinde kadınlar piyasada yok, evden çıkamıyor burkayla geziyor. bu bacha baz adlı pedofili geleneğin olduğu bölgede de kadınlar yok. iki taraf içinde kadınlar aşağı varlıklar.
    edit4: link güncellendi.

  • isveç'te 17 yaşındaki kızın kafasını kesen kürt

    isveç’te 17 yaşındaki kızın kafasını kesen kürt mülteci iskandinav ülkelerinin gündemine oturdu.
    her mülteci ezilen değildir. her ezilende haklı değildir.
    eğitimli, diplomalı adamları alacağınıza gidip nerden buluyorsunuz bu teröristleri anlamadım. pırıl pırıl insanlardan 50 tane belge istersiniz teröristleri ülkenize doldurursunuz böyle meyvesini alırsınız işte.
    politik doğruculuk meyvelerini veriyor. belki anlarsınız neyin ne olduğunu.
    https://twitter.com/…tatus/1260665252766789632?s=21
    ek kaynak: https://voiceofeurope.com/…hopping-her-into-pieces/

    edit: kötü bir durum söz konusu olduğunda etnik farklılıkların üzerini türkiyeli söylemiyle kapatırsınız, olumlu bir durumda ise “köyü yakılan kürt genci avrupa’da başarılara imza attı” diye manşet atarsınız.
    geçin bunları sizin ciğerinizi biliyoruz.
    edit 2: isveç’te reşit olma yaşı 18. hunharca katledilen bir çocuktur aynı zamanda.

  • hüseyin nihal atsız

    edit: kullanıcı ismimden meselelere sığ baktığımı ve bilgisiz olduğum çıkarımını yapan ite tapan köpekperestler, sizin hayatınızda sohbet dahi edemeyeceğiniz tarihçilerden ders aldım,birebir çok sohbetim oldu. 200 puan alıp tarih bölümü okuyan taşra ülkücüleri ve köpekperestlerinin rüyalarında göremeyeceği okuldan iyi bir ortalamayla mezun oldum. mütevazilik beklemeyin eşek ile ilişki yaşanan bir coğrafya içerisinde mütevazi olamam.
    bu mecrayı pek ciddiye de almıyorum.
    kaynak ve literatür taraması yapmayı bilenler yazdıklarıma ulaşabilir. ad hominem üstadları. :)

    bir dönem saç şeklini hitler’e benzetmeye kadar varan bir nazi hayranlığı ile orgazm olmuş katıksız bir ruh hastasıdır. atatürk’e ve cumhuriyet’in 1923-50 arası dönemine ahlaksızca iftiralar atan birisidir. bu hastanın taraftarları kendi gibi düşünmeyenleri terörist ilan ederken en büyük teröristin bu nihal atsız adlı ruh hastasının olduğunu gözden kaçırıyorlar.
    püsküllü deli kadir ile bir dönem aynı dergide yazmıştır.

    deli kadir atatürk’e ve cumhuriyet’e hakaret eder. türkçüler: hain,yobaz,şeriatçı çölüne dön vs..

    ruh hastası atsız atatürk’e ve cumhuriyet’e hakaret eder. türkçüler: atsız ata, bilge lider, türk’ün yolbaşcısı

    :) :)