donanimi guvenle kaldirdim2
profili

  • beşiktaş

    arkadaşlar ben tatmin oldum...

    bundan sonra takımıma olan sevgimi, saygımı, umutlarımı vs. herşeyi bir kenara bırakıp galatasaraylı ve fenerbahçeli kardeşlerimin istediği gibi haddini bilen, büyüklerime saygıda kusur etmeyen bir taraftar olarak yaşayacağım. şüphesiz ki onlar ne eylerlerse güzel eylerler.

    her şeyden önce tineri bırakıyorum zira belli ki üniversite yıllarımda arkadaşlarımdan özenerek başladığım bu meret ben farketmesem de bir takım muhteşem istatistiklere sahip ve dünyaca kalitesi kabul görmüş oyuncuların inanılmaz ekonomik şartlarda takıma kazandırıldığı gibi garip sanrılara sebebiyet veriyor. hatta ve hatta takımımın muhteşem top oynadığı gibi saçma sapan şeyler iddia etmeme neden oluyor.

    bunun dışında şampiyonluk (haşa) gibi umutlarımı da dillendirmemem gerekiyor, zira biliyorsunuz ne yaparsak yapalım hakettiğimiz en iyi şey 3. olmak. galatasaray ve fenerbahçe gibi dünya devleri karşısında şampiyonluk (tövbeler olsun) kelimesini zikretmek bile haddimize değil.

    ben takımımı namağlup tek şampiyon sanırdım fakat maalesef kaybetmeye mahkum basit bir semt takımı olduğumuza ikna oldum. zira bu kudretli takımların taraftarları böyle buyurdular, elden ne gelir... mazallah birazcık palazlanırsak (çok afedersiniz) gtümüze koyarlarmış, yerimizi bilirmişiz. adamlar haklı ne diyelim.

    bunun dışında takımımdaki çirkef, spor ahlakından yoksun ve antipatik tüm oyuncuların takımdan gönderilmesi için bugünden itibaren online ve offline tüm mecralarda aktif olarak rol alacağım. zira bu tarz oyuncular haşmetli rakiplerimizin sahadaki alın terlerini ve emeklerini boşa çıkarmakla kalmayıp ülkemizin spor ahlakını olumsuz etkilemektedir. yalnız bu tarz oyuncuların isimleri konusunda henüz bir karara varamadılar sanırım, bazısı oğuzhan diyor, bazısı ersan, bazısı gökhan diyor. eğer sıralı tam liste gönderirlerse seve seve arkadaşların spor hayatının bitirilmesine yardımcı olacağım.

    ayrıca zamanında bizim başkanlığımızı yapmış ve şu an tff'nin başında bulunan saygıdeğer şahsın da artık bizi kayırmayı bırakıp tüm takımlara eşit mesafede olması konusunda birşeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. malum, kendisi beşiktaşımıza başkanlığı döneminde yapabileceği tüm hizmetleri kusursuz şekilde yapıp, "kulüp başkanı olarak yapabileceğim herşeyi yaptım, artık ülke futbolunun başına geçip beşiktaş'a bu şekilde hizmet etmeliyim" diyerek bulunduğu koltuğa kuruldu. hatırladığım kadarıyla nihai amacını kamufle etmek için bir kaç kulübün kırmızı kart cezasını falan erteledi ama başkanım... yemezler... herşeyi farkındalar...

    velhasıl aramızda halen takımımızın ligde lider olduğu, başarılı bir takım oyunu oynadığı, yıllardır yapmaya çalıştığı akıllıca hamlelerin meyvelerini toparladığı vb. gibi şeylere inanıp hayallere dalmış arkadaşlarımız varsa lütfen rakip takım taraflarlarına kulak versin ve bu hülyadan uyansınlar. bence arkadaşlar da bizim iyiliğimizi istiyorlar, sonra hayal kırıklığına uğrayıp üzülmemize dayanamıyorlar sanırım. şu iyi niyete bakar mısın? ağlamıyorum... gözüme birşey kaçtı.

    sevgili galatasaray ve fenerbahçeliler, biz cidden tatmin olduk, teşekkürler. takımı da sevinmek için sevdik bu arada, bakmayın "sevinmek için sevmedik" dememize. eğer döneklik olmayacak olsa çoktan beşiktaşı bırakıp sizin muhteşem takımlarınızdan birinin taraftarı olmuştuk... bir gün herkes sizin takımlı mı olacaktı? hanginizdi o?

    off sizden öğrenmemiz gereken o kadar çok şey var ki! eğer uslu birer çocuk olursak bizim de bir gün çok yıldızımız olabilir. olay yıldızda çünkü anladığım kadarıyla.

    artık anlaştığımıza göre siktirip gider misiniz? teşekkürleeeer.

  • beşiktaş

    sabırlı olun, güzel transferler olacak denildiği halde.

    - böyle basiretsizlik olmaz!
    - fiko istifa
    - bas bas bağırıyoruz, hala transfer yok!
    - ne biçim yönetim
    - haftaya netleşir gfdgdgfdfgdf

    vb şeklinde konuşan mal takımdaşlarım artık bir zahmet sktirip gidebilir mi lütfen. teşekkürleeeer.