vikingstekibalta4
profili

  • haber sitelerinin google'ı çöplüğe çevirmesi

    sokağa çıkma yasağı ne zaman olacak? hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam edecek mi?
    sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri ramazan bayramı'nın sona ermesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. cumhurbaşkanı erdoğan bugün konuyla ilgili açıklama yaptı. peki, 30 31 mayıs hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

    sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? merak konusu oldu. ramazan bayramı nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından hafta sonu kısıtlamaları merak konusu oldu. peki, bu hafta sonu 30-31 mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? işte detaylar...

    sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

    30 - 31 mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

    hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili cumhurbaşkanı erdoğan'dan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu:

    ya neden orospu çocuğuuuuu ? abi neden ya neden amk ? bir de "haberin devamı =>" seçeneği yok mu daha da delirtir. mesela, bir şey arıyorsun. baktın bizim haber siteleri sik gibi dikilmiş en başa. "hadi lan." diyorsun, "bu sefer aradığım bilgiyi öğreneceğim." sonra karşına "haberin devamı" butonu çıkıyor. geri dönmeye üşendiğin için devam ediyorsun. sonra bir türlü bilgiye ulaşamayınca geri dönmeye çalışıyorsun ki o daha da delirtiyor.

    vasat insanlar haber sitesi yaparsa böyle olur. kalitesiz insanlar abi işte. doğuştan geliyor bu. çalışmayla falan düzelmez. sonra bbc türkçe okuyoruz dediğimizde "ingiliz ajanı" diyorlar. sputnik türkiye okuyunca "rus ajanı" diyorlar. napalım baba ? tamam, küresel haberleri ingilizce kaynaktan okuduk diyelim. yerel haberler için yine bu orospu çocuklarına kaldık.

    edit: birkaç açıklama mesajı geldi. nedenini sorarken aklımda bu sahne vardı. cevap almak için sormamıştım aslında. yine de açıklama yapan yazarlara teşekkürler. başkaları da zahmet etmesin diye editlemek istedim.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    tek ekşi sözlük hesabım bu. ne yalan söyleyeyim onu da rezil etmek istemiyorum. bu başlığa yazmayacaktım da çok merak ettiğim bir şey var.

    "burcun ne ?, göğsün büyük mü ?, boyut önemli mi ?, yardıma ihtiyacım var gelir misiniz ? (foto atabilir dikkat.), kaç kilosun ?" gibi sorulara cevap veriyor musunuz ? cidden merak ediyorum amk. cevap verilmiyorsa bu adamlar niye her gün 00.00'da entry girmeyi bekliyor ? eleştirmek için yazmadım, naparsanız yapın. sadece cevap geliyor mu yoksa kendi kendilerine mi takılıyorlar merak ettim.

    edit: şimdiye kadar 32 kişi mesaj atmış. 23'ü cevap vermiyormuş galiba. 2'si cevap verenlerin olduğunu duymuş. 2'si cevap veriyormuş. 5 tanesi de büyük oyunu çözdüklerini, bu entry'nin bir tuzak olduğunu ve benim gizli işler peşimde olduğumu söyledi.

    edit 2: sayıları güncelliyorum. halkı bilgisiz bırakmak en büyük suçtur.

  • geceye bir kitap tavsiyesi bırak

    (bkz: okunması gereken kitaplar)

    gereksiz başlıklardan biri daha. milyon tane kitap okusanız da eğitilmezsiniz maalesef.

  • kadınların yolda yürürken omuzlarını çekmemesi

    henüz istisnasını göremediğim genelleme.

    içerisinde kadın kelimesi geçen bu tip başlıklara yazmamaya kararlıydım ama bıktırdınız artık.

    şekilden şekle giriyoruz çarpmamak için. bazen ağaca dalmak zorunda kalıyoruz bazen duvara yapışıyoruz.

    yeter lan. öyle rahat yürüyorlar ki sanki görünmez olmuşuz. biraz sen çek omzunu rahatın bozulacak ama kusura bakma.

    en sonunda dayanamayıp omzu koyucam ama tacizci damgasıyla esnaf tarafından linç edilme korkusu var.