biladerinho11
profili

  • tod tv

    kulüp borçlarınızı ayrı, liginizin kalitesini ayrı, yayın gelirlerinizi ayrı sikeyim.

    ulan kaçak yayınlara bok atmaktan evvel önce adam akıllı işinizi yapın pezevenkler.

  • stadyumlar siyaset yeri midir

    stadyumlar siyasetin rahmidir. merkez üssüdür. anavatanıdır.

    (bkz: nika ayaklanması)

    ayrıca o stadda recep tayyip erdoğan sloganı atsalardı, işte beşiktaş taratarı! binlerce fenerbahçe taraftarının reise desteği! diye başlıklar atar övünürdünüz. işinize gelmeyince stadyumlar siyaset yeri midir?

    yok kardeş stadyumlar ananızın amıdır.

  • tuğba södekoğlu

    aaaaaaaaaaaaa!!!! bıraktı kızı gitti! bıraktı kızı gitti! çıldırıcam! allah kahretsin lan sizi.

    edit: sen öyle bir hareket yaptın ki saatlerce yaptığın tüm işi sıçtın batırdın. lakin bu hareketi bir tek sen yapmadın. sen ve eşgüdümlü tüm spikerler 2 gündür aynı ayarı çekiyorsunuz canlı yayında. ne zaman birisi canlı yayında isyan patlatsa anında salak yapıp ya kaçıyorsunuz ya mikrofonları kısıyorsunuz. sen de bu akşam o salak yapanlar listesine adını altın harflerle yazdırdın.

    sen merak etme, canlı canlı izledik biz yayını. tekrar link paylaşmana gerek yok. hatta yayını canlı izlediğimiz için anında gelip buraya yazdık. etrafınızda yüzlerce yıkık enkaz var oturmuşsunuz sadece tek bir binadan çıkacak insanı kameraya çekebilmek için yüzlerce yıkık bina arasından bir tanesine focuslanıyorsunuz. kendi ağzınla 3-5 kere sesimi duyan var mı çağrısı yapılırken sessiz olmam lazım demene rağmen hala aynı ses tonuyla konuşmaya devam ettin. bayağı samimisin yani işinde aynen. etiklik falan allahuekber dağlarında.

    madem böyle sağlam bir gücünüz var, tek sözünüzle bakanları dize getirip o binaya 5 dakikada vinç göndertebiliyorsunuz, bırak oradaki ekipler o enkazda işini yapsın atla oradan, başında ekip olmayan başka bir enkaza geç. git onlara da yardım et. bakan hazretleri oraya da anında bir ekip göndersin. görüyoruz ki 2 gündür sistem böyle çalışıyor.

    ama olmaz! enkazdan çıkacak insanların kaydınız almanız gerekir. niye? biz mutlu olucaz moral bulucaz. biz zaten öldük lan! sizin bize vereceğiniz mutlu haberle keyfimiz mi yerine gelecek!

  • 4 kasım 2022 izmir depremi

    inanılmazdı! ben böyle bir vuruş ömrümde görmedim arkadaş. 30 ekimde bile böylesini yaşamadım ve aynı evdeyim.

    edit: tüm izmir yatıp kalkalım depremin 6-7 saniye sert vuruş yaptığına dua edelim. 20-25 saniye sürseydi 30 ekimden beterini yaşardık.

    edit 2: böylesine sağlam hissetmemizin sebebi, merkez üssünün üzerinde olmamızdan kaynaklı olduğunu öğrendik.

    büyüklük ml 5.1 mw 4.9 buca. detaylı basın açıklamasında takribi şiddet ise 6-7 arası açıklanır diye bekliyorum.

    gece gece sağlam adrenalin depoladık. otur şimdi 99 depreminde semtlerinin altından fay hattı geçen adapazarı halkının 45 saniye çektiği çileyi hayal et. herkese sabırlar dilerim. evine güvenen evinde uyusun, güvenmeyen gönlünden geçeni...

    edit 3: depremin yaşattığı sarsıntı ile açıklanan büyüklük rakamını tutarsız bulmanız son derece olağan. deprem tam olarak buca kaynaklar civarında gerçekleşti. 4.9 büyüklüğündeki bir deprem hiç bir zaman pas geçilecek büyüklükte bir değer değildir. çevre illerden sağlam hissettirir. lakin böylesine şiddetli hissetmemizin nedeni depremin hem yoğun nüfuslu bir şehrin neredeyse göbeğinde gerçekleşmesinden kaynaklı, hem 4.5 km derinlikte gerçekleşmiş olmasından kaynaklı, hem de izmir'in malum alüvyon zemininden kaynaklı.

    durduk yere kandilli ve afad'a bok atmayalım.

    edit 4: tunç soyer konakta bir cami'nin minaresinin yıkıldığını açıkladı.

    link

    edit 5: kandilliden depremin analiz raporu geldi.

    link

  • erşan kuneri

    arif v 216'da, 216'nın eşcinsel bir robot olduğunu bilirken, karşımıza çocuk filmi seslendirme sanatçısı gibi bir ses çıkmıştı bu da tuzu biberi oldu.

    cem kardeş, senin yarattığın karakteri sana öğretir gibi olmasın ama erşan kuneri dediğimiz adam hızlı konuşur ve cümlesini keskin bir şekilde bitirir.

    sarışın cem yılmaz filmi izletme bize allahını seversen.

  • 25 mart 2022 ülkenin aynı anda aynı küfürü etmesi

    bütün ülkenin aynı anda küfür etmesi ayrı bir boyut, bütün ülkenin aynı anda aynı küfür etmesi bambaşka bir boyut olsa gerek.

    buyrun efendim linklere;

    1. kanıt

    2. kanıt

    3. kanıt

    4. kanıt

    5. kanıt

    6. kanıt

    7. kanıt

    8. kanıt

    9. kanıt

    10. kanıt

    11. kanıt

    12. kanıt

    not: ekstra linkler varsa yeşillendirebilirsiniz. çünkü bu çok ilginç bir olay ve gerçekten bilimsel yaklaşıyorum.

    edit: küfür edenler, ettikleri küfürleri yayınlarken gocunmuyorsa bu benim problemim değil. ha twitterda yayınlamışsın ha ekşide. kimseyi koruma lüksüm yok.

  • recep tayyip erdoğan'ın batman konvoyu

    fark ettim ki yazarların çoğu videoyu 15 saniye izlemiş. sonlarda ki oyuncak dağıtım anını gözden kaçırmışsınız. ben otobüsün önünde taht'a oturmuş miting veren necmettin erbakan gördüm.

    ölü balık olmuşsun reis hala 2023 derdindesin.

  • filistin'deki enteresan kurban bayramı kutlaması

    yemin ederim ki, selçuklular maveraünnehir'den kalkıp orta doğu'ya gelmese, 2020 yılında islam'ın zerresini bulamazdınız ve bu inanç 1000 sene evvel yok olup gitmişti.

    araba bok atmayın. fetih kisvesi altında ganimet + yağma + bonus olarak cenneti garantilemene sebep olan islam ve geçim kaynağı yağma olan atalarımızın işine bu fetih müslümanlığı çok iyi geldi.

    zaten türkün başına ne gelirse aç gözlülüğünden gelir.

  • mustafa cengiz'in milletten devlete destek çağrısı

    valla sadece ufacık bir götüm kaldı. onu da cinsel yönelimim sebebi ile veremiyorum kusura bakmasın devletimiz.

  • yerli savaş uçağını 2023'te hangardan çıkaracağız

    önce hangarını yapsınlar.

    ekleme: ha bunu niye dedim? insansız hava aracı bayraktar'ı üreten baykar'ın ar-ge'ye başlaması 2000 yılına tekabül ediyor. ilk basit uçuş denemesi de %100 yerlilik ile 2004 yılında ve bu sadece basit pervaneli bir uçak.

    varın son teknolojik bir jet uçağını %100 yerli imkanlar ile üretmenin alacağı yılı siz hesap edin.

    ha şimdi bu entry belki birilerini gaza getirir demek isterdim ama onlar da muhtemelen benim bu ciddiyetime gülüyordur zaten.

    çıkartmaktan kasıt canlı kanlı göstermekse hangardan çıkmış reyizin haberin yok.

    https://www.trthaber.com/…-sergileniyor-419615.html

    ekleme 2: özelden böyle bir tespit geldi (bkz: #101719017)

    ekleme 3: model de almanya’da üretilmiş puh sizin kalıbınızı.

  • ekrem bey'in alkollü ve şatafatlı sofrası

    bu tarz görüntülere devam. sike sike eski yaşantımıza geri döneceğiz.