katil rakun3
profili

  • vatan haini bir tane akademisyen bırakma ya rabbi

    (bkz: görüyorum ve arttırıyorum)
    (bkz: restine rest ulan)

    vatan haini bir tane politikacı, siyasetçi, bürokrat bırakma ya rabbi.

    özellikle torpilciler, yolsuzluk yapanlar, yalan söyleyenler, iftira atanlar, devletin parasını hüpletenler...

  • alevilik

    zihinsel engelliler tarafından iran uşağı olmakla, şiddeti körüklemekle, terör estirmekle suçlanan insanlar. alevilerin şiddetle, terörle filan işi olmaz. kimsenin güdümüne de girmezler. hatta devletin "sizi dede olarak imam statüsü gibi bir statüde dini görevli olarak atayıp maaş bağlayalım." teklifini "biz böyle bir şeyi kabul etmeyiz, din devlet tekline giremez." diyerek ellerinin tersi ile itmişlerdir.

    kimlerin neyin uşağı olduğu, suriye'de işid'e katılanlardan, işid'e destek verenlerden bellidir.

    edit:imla

  • kemal kılıçdaroğlu

    son günlerde sessiz kalması, "ülke elden gidiyor sesi soluğu çıkmıyor" diye eleştirilen adam gibi adam... adam işid'e destek vermeyin dedi zamanında, öso'ya yardım etmeyin dedi, bütün ortadoğu kaynayacak komşunuzun evi yansa sizi de etkilemez mi dedi. herkesi uyardı. şimdi millet karşısına geçmiş "sisi siliği çikmiyir" diyor. adam vakti zamanında hepsini bilal'e anlatır gibi anlattı da siz gülüp geçtiniz.

    şimdi çıkacak operasyon yapmayın diyecek kemalistleri,ülkücüleri, ulusalcıları, muhafazakarları karşısına alacak; operasyon yapın deyip kürtleri, esad'ı, iranı karşısına alacak ha. yok ya. alemin tek uyanığı sizlersiniz tabi. yeni hükümet kurulamadığı için şu an ülkeyi kim yönetiyor bir düşünün. uyguladığı taktik son derece akıllıcadır. kim bok ettiyse bir zahmet bokunu temizlesin...

    yazan: bir dost...