blue truth7
profili

  • cennette erkeklere 12500 kadın verilecek olması

    hayattaki ve ölümden sonraki en büyük zevk bilgeliktir. cinsellik hayvan bedenin zevklerinden biri. ölünce hayvan bedenden sıyrılmış olacağımıza göre ölümden sonra cinsel bir zevk de yoktur.

  • finlandiya'nın fazla kazanan mülteciyi postalaması

    kayıt dışı gelirinin vergisini vermediği için kovulmuştur. örneğin beyan edilen vergilendirilmiş 2900 ve gerisi kayıtdışıysa işi biter.

  • bülent ecevit denince akla gelenler

    az konuşurdu. konuştuğu zaman da herkes pür dikkat kesilirdi. o zamanlar başbakanın açıklama yapması önemli bir olaydı. youtuber gibi her gün mikrofona demeç verilmezdi.

  • türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi

    aslında sorun tam olarak akp'de de değil. çok eski ve yaygın bir hastalık var bu coğrafyada. aşırı tarafgirlik bir veba gibi yayılmış ve her bünyenin üstüne sinmiş. hiç unutmam köyden salamura peynir almaya gitmiştim. kahvede de biraz oturduk. köylülerden biri bagaja koyduğum bidonu görünce peyniri kimden aldın dedi. ben de şundan aldım dedim. adam onun peyniri kötü keşke ondan almasaydın dedi. ben de tadına baktım mis gibi peynir dedim. anladım hemen aralarında bir husumet olduğunu. ben peynirin tadı iyi deyince onların evlerinde çok fare var dedi bu sefer. buranın insanındaki realite bu. birinden nefret edince peynirine de kötü diyor. onu da tarafgir değerlendiriyor. işte sistemin tümünü bozan iki şeyden biri bu. diğeri de torpil.

  • z kuşağının kurumsal köleliği bitirecek olması

    mesai saatleriyle hayalarından, borçlanmışlığıyla göbek bağından, cinsellik ve şiddet içerikli mesajlarla medyanın tecavüz ettiği beyninden, sahte idollerle hedeflerinden, kullandığı ilaçlarla iç organlarından, sürekli izlenmesiyle özel hayatından bağlanmış ve hareket kabiliyeti sıfıra düşmüş z kuşağı köleliğe son verecekmiş. buna sadece gülerler.

  • 1 ocak 2020 ali babacan tweetleri

    çok şey konuşup aslında hiçbir şey söylememek tam olarak budur. suya sabuna dokunmadan genel geçer konuları tekrarlamış. muhtemelen merhaba ben buradayım anlamında birkaç söz.

  • sakınılması gereken insan modeli

    hayatım boyunca kurumsal iyilikten hep korkmuşumdur ve uzak dururum. mesela yoksullara yemek dağıtan büyük bir organizasyon. yok işte aids'le mücadele eden özel bir girişim. işte ne bileyim kutuplardaki buzulların erimesini önlemeye çalışan bir sivil oluşum ve arkasındaki sermaye gücü..vs bunlardan uzak durmak bana hep iyi geldi. onlardaki negatif enerjiyi ve saklı amacı hissediyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.