minibuscu8
profili

  • sıla doğu'nun kendini kaybetmesi

    kendini kaybettigi falan yok, sadece sinirlenip oynamayi birakmis. gercek yuzunu gostermis yani. tipik bir sonradan gorme profili gibi geldi bana, gayet yerli ve milli. bu tarz insanlar genellikle hak, hukuk, ahlak gibi kavramlara pek saygi duymazlar. ozellikle son yillarda bu tarz saibeli insanlar ucer beser sinif atlarken, bizim gibi egitimle bir yerlere gelmeye calisan, topluma saygili kisiler ve dar gelirliler daha da fakirlestirildi. sistematik bir soygun bu yasadigimiz.

  • 1 milyon euro verseler partini değiştirir misin

    ekşiciler iyice cıvıdı. lan bu sözlüğün yarısı 100 euroya otobanda seyir halindeki araçtan atlar. 1 milyon euroya yapacaklarını tahmin bile edemiyorum :)

  • deva cassel

    bu eksiciler semt sapigi gibi yemin ediyorum kadini biraktilar simdi de kizini takibe aldilar :)

  • kemal kılıçdaroğlu 2. turu nasıl kazanır

    kazanamaz cunku ortalama bir akplinin gozunde erdogan, allah'ın kulu ve elcisi, ulkeyi sahlandıran ve ateist kemalistlerden kurtaran bir lider. askeri diktatorluge karsi, once vesayetle sonra fetoyle savasmis muhtiralarin, darbelerin ustesinden gelmis bir maresal.butun dunyanın ustune oyunlar oynadıgı, kaybetsin diye ugrastıgı asrın lideri. ezilen bir halkin kahramani. bu secimde de karsisinda aleviler, pkkli ermeniler ve fetonun destekledigi bir aday var. amac erdogan i devirip turkiye yi parcalamak. kılıc dede ise ortalama bir chplinin gozunde, napalım tayyip'e karsı elimizde bu var seviyesinde, fazlasi yok :)

  • fetullahçıların ortak özelliği

    turk sagının neredeyse tamamı totalde turkiye'nin yuzde yetmisi falan yanladı bu adamlara. simdi de adamları fislemek moda oldu. sanki bilinmiyorlarmıs gibi.

  • serenay sarıkaya güzel mi sorunsalı

    cem yılmaz buraları okuyormus. bozulmayacaksa yengeyi ilk gordugum gunden beri ordege benzetiyorum.

    sizofrenik ekleme: sayın eksi camiası su entrynin yirmide biri kadar oylanıp, hakkında yirmi otuz mesaj aldıgım entrylerim oldu. oysa bu entry benim icin buyuk oylama sayılarına ulastıgı halde ilgili sadece bir mesaj aldım. onda da ne dedigini anlamadım adamın, meczuptu sanırım. dogal olarak bu durumdan kıllandım. acaba cem ve serenay su an olumsuz bir sekilde gundemde anılırken bir lince alet mi oluyorum diye dusundum. cem ve serenay'la aramı bozamazsınız bunu bilesiniz :)

    bir de bir hususa dikkat cekmek istiyorum, ben kadına cirkin demedim. hatta ordege benziyor da demedim. sadece nedense ben ordege benzetiyorum bu kadını, zihnimin bana oynadıgı bir oyun da olabilir bu. kadını ilk gordugum anda 'lan bu kadın ordege benziyor' diye dusunmustum. ama bu kadar sukela aldıgına gore kadın sanırım gercekten ordege benziyor. neyse ordege benzemek de kotu bir sey degil zaten :)

    https://www.youtube.com/watch?v=s6vvomt0vk8

  • türkiye'de kürt olmak

    sunlara bak ortadogu haci yatmazlari kiz istiyorlarmis da vermiyorlarmis. oldu olacak anayasaya kanun eklensin, kurtlere her istedikleri kiz verilecek diye. dur ben de yazayim iki tane magduriyet, uyusturucu satarsin polis pesine duser, elde keles daga cikarsin asker pesine duser zordur kurt olmak keke.

    ekleme: ozelden cok ırkcı tebrik ve ırkcı kufur geldi ikisini de kabul etmiyorum, biraz acayim. yurtta oda arkadasım hakkari'nin bir koyunde dogup buyuyen altı kardesli, annesi hic okula gitmemis babası ilkokul mezunu bir kurttu. imkansızlıklara ragmen turkiye derecesi yapıp turkiye'nin en yuksek puanlı elektronik muhendisligi bolumunde devlet bursuyla okuyordu. nasıl ki onu diger arkadaslarımdan daha cok takdir ediyorsam, isledigi suclara yasadıgı ayrımcılıgı bahane edenleri de diger suclulara gore daha cok yererim. tabiki birileri hayata digerlerinden onde baslıyor ancak hayattaki basarısızlıklarımızın nedenini kendimizde arayalım, toplumda ve icine dogdumuz kosullarda degil. ben de zaten ideal bir toplumda yasadıgımızı iddia etmiyorum.

  • evrim teorisi

    biyoloji öğrencisi olmayı geçtim, hiçbir akademik ortama veya tartışmaya katılmadan ve muhtemelen de hakkında birkaç kitap dahi okumadan insanların hakkında görüş belirttiği yüzyılı devirmiş bilimsel teori. su sözlüğe insanları genel kültür sınavıyla alın kardeşim. bu nedir hesabı kapan uzman oluyor amına koyayım.

    düzeltme: bir hışımla yazdığım için tüm yazım kurallarının ırzına geçmişim üstelik şahsi bir sataşma gibi olmuş. anlatmak istediğim şey ben de dahil olmak üzere buradaki çoğu kişinin bu konu hakkında fikir beyan etmeye ehil olmadığıydı.