youarenotgoingthatway3
profili

  • survivor 2022 all-star

    babuş bizleri şaşırtmayarak girdiği ilk potada elendi. bu arada gökhan çok büyük insan sarrafıymış valla. adam susurluk hikmet'in gerçek yüzünü 3 günde gördü, haftalardır onu yazıyor.

  • vladimir zelenskiy

    sözlükteki rusya sevdalısı götü boklu avrasyacıları ortaya döken devlet başkanı. ulan bu adam ne yapmış da nato'nun uşağı olmakla suçluyorsunuz aq? ülkesinin güvenliğini sağlamak için dünyanın en güçlü askeri ittifakına katılmaya çalışması suç mu? adam ukrayna halkının istekleri doğrultusunda müreffeh batı ittifakıyla ilişki kurmaya çalışıyor. belarus'taki lukaşenko şerefsizi gibi koltuğunu sağlama almak için putin'in kuklası mı olsaydı illa? aklınız yok fikriniz var. çok gerizekalı insanlarsınız.

  • mevlüt erdinç

    avrupa kupalarında yokuz. cebimizde 4 transfer için toplam 6 milyon euro para var. alacağımız santrafor yedek oturacak. şimdi soruyorum. hangi kulüp bize genç ve yetenekli santraforunu satar veya kiralar bu şartlar altında? her boku eleştiriyorsunuz. yönetim mevcut koşullarda alabileceği en makul oyuncuları alıyor işte. geçen sene bizim santraforlarımız tüm maçlarda toplam 5 gol atamazken mevlüt 24 maçta 12 gol atıp 3 de asist yapmış. üstelik bu adamı 1 milyon euro maliyetle alıyoruz. neyine laf ediyorsunuz hala?