itsubishi9
profili

  • türkiye aşırı büyüyor 2023'ten sonra tutamayız

    evet öyle bir potansiyeli 20 sene evvel vardı. zaten o potansiyeli kullanamasın diye sizin gibi böcekleri sattılar bize ya. daha ne olsun.

  • melih gökçek'in jeepi iade etmesi

    bir garabetin bitmesidir.

    kamu görevlisisin, bir bok olacağından değil de kopardığın yaygaraya bakarak valilik sana araç tahsis ediyor. neden? o görevi yönettiğin için. yani bu hakkı belediye başkanı olduğun için sana veriyor. sonra başkanlığı kaybediyorsun ama senin olmayanı vermiyor çöküyorsun.

    aradan bir süre geçiyor kullanıyorsun sonra nolduysa iade ediyorsun. ederken gene yaygara koparıyorsun. bir de kalkıp devletin malını senden almaya çalışan adama da yaygaracı diyorsun.

    seni başkan seçen iradenin ben içinden geçeyim. bunun gibi karaktersiz ve kifayetsiz adamların azalması yerine daha fazla itibar görmesine ise katlanamıyorum. sorsan müslüman. beytülmalden hırka alanın şehadeti kabul olmaz diyor dinin sen çöküyorsun.

    bu bir de savcı sayan var belediye başkanlarından gıcık olduğum. tam soytarı bunlar.

    neyse konu konuyu açmasın gene; bu vesileyle, 20 senedir tüm aksi ısrarlarıma, çabalarıma rağmen koşa koşa akp'ye oy veren tüm yakın çevrem ve tanımadığım bir dolu hüloloğu allah bildiği gibi yapsın diyorum.
    kapanış.

  • tüik başkanı'nın 15 bin tl maaş alması

    asgari ücret önerisinden bağımsız olarak söylüyorum, tüik başkanı içim az olan maaştır. daha fazla olur diye tahmin ederdim daha önce sorsaydınız ama 15k özel sektörde ne bileyim orta düzey bir yöneticiye verilen para artık. tüik gibi bir kurumun başının bu parayı alması beni biraz şaşırtı doğrusu. 20 falan beklerdim en az.

  • istanbul'u konstantinopolis yapacağız diyen alman

    biz berlin'i çoktan yozgat yaptığımız için çok da tınlamadığım almandır..

  • beklenen büyük istanbul depremi

    gene toplanmış "goygoy" yapıyorsunuz. arkadaşlar yatın uyuyun bari uykunuzdan olmayın. burası ortadoğu, avrupa kıtasında bir kısım toprağımız var diye insan hayatı değerlidir sanmayın.

    bu depremle ilgili birşey yapılacaksa onu gene kendiniz yapacaksınız. ya buradan gidin, ya sağlam bir ev/semte taşının, ya evinize birşeyler stoklayın ya da artık gücünüz neye yetiyorsa onu yapın. anlıyorum siz konu yetkililerce farkedilsin, bir takım tedbirler alınsın falan derdindesiniz de kimsenin sikinde değilsiniz. deprem gerçeğinden önce bununla yüzleşin bence.

  • doğalgazı çıkarma maliyeti faturalara yansıyabilir

    türkler'in devlet kurmadaki yeteneği hep konuşulur ya. nedeni belli oldu.
    bu işte çok para var mq. zarar edeni kapatıp hemen yenisini kuruyoruz.

  • erdoğan'ın en çok hayranlık uyandıran özelliği

    fani olması.

  • 8k usd dubai vs 5k euro amsterdam vs 3k euro izmir

    5k eur ile amsterdam'ın optimal seçenek olduğu versustur.

    düzeltme: anlatım bozukluğu.

  • sollamak için tampona yapışan yavşak

    balıkesir-manisa yolunda bunlardan birisi bana da musallat olmuştu. arkadaş 120-130 neyse gidiyorum solda orta şerit de dolu o an yol verme şansım yok adam yapıştı. ya yapışmak başka birşey adam resmen arka koltukta oturuyordu. yani tüm mimiklerini okuyabilirsin o derece yani. zaten bu yakınlık sayesinde adamın ibnelik peşinde olduğunu görebildim.

    yanında karısı ağızlarını götlerine kadar açmış gülüyorlar. yani sinirden bakmak aklıma gelmedi markaya, ne sürüyorsa sağlam basıyordu, beyaz büyük bir suv. yani sanırım tampon aramız 20-30cm falan 130la giderken.bir ara aklıma frene aniden basmak falan geldi belki uçuklar dedim ama o yakınlıktan beyni olmadığını ve gereksiz risk olacağını düşünüp vazgeçtim.

    ilk fırsatta ortaya geçtim. ne göreyim orçonun arka koltukta 8-10 yaşlarında 2 de çocuğu oturuyor. yani orda kudurdum resmen, keşke daha güçlü bir araç olsaydı da peşine takılıp önünü keseydim ama bizimkisi nefessiz kaldı tabi.*

    bu yaklaşık 4-5 dakikalık saçmalığın akabinde, elimle hareket çektim bakayım bana bakıyor mu hala diye, evet orospu çocuğu bile isteye beni darlamış, sırf makara olsun diye ve dikizden de hala beni kesiyormuş. benim hareketini takiben kolunu camdan çıkarıp hareketime hareketle cevap verdi.

    sırf bu ibneler yüzünden araç kamerası aldım. bir sonrakini ihbar edecem.