bilemiyorum ki8
profili

  • alman kızıyla türk kızı arasında kararsız kalmak

    iki kız arasında seni kararsız bırakan tek ayraç milliyetleriyse, sen tam bir gerizekalısındır. sen ikisini de seçme kardeş. sen oluruna bırak, aralarından en gerizekalı olanı zaten seni seçer. seni seçenle tencere kapak yaşarsınız.

  • motosiklet pişmanlıktır

    valla 4-5 yıldır bilfiil kullanıyorum. oldukça fazla eğitim aldım. uzun yol, şehir içi, kısa manevra vs. fikrim şudur ki, motor kullanmanın ne vazgeçilemez acayip bir keyfi var, ne de, pişman olacak kadar acayip bir riski. kendini bilerek, hız limitlerine uyarak ve arkanı önünü, yanlarını gerektiği gibi kontrol ederek, yani kısaca araba kullandığının 5 katı daha dikkatli kullanırsan, pek büyük riskleri olmuyor. yoğun trafikte ve park yeri sorununda nisbeten daha rahat oluyorsun. hız sevmediğim için motorun o sarhoş eden adrenalin bağımlılığı etkisi beni çok etkilemiyor. çok dikkatli ve paranoyak sayılabilecek bir tedirginlikle kullandığım için, pişman olacak bir risk de oluşturmuyor. yani benim için ne pişmanlık, ne bağımlılık.

  • türk halkının laiklikle barışamamasının tek sebebi

    gayet barışıktır. dinini de yaşar, oyunu da verir, kız çocuklarını da okutur. birkaç batı istihbaratı merkezli tarikat ve cemaat konjontürel ve aktüel sistem içinde, mevcut siyasi iktidarın da desteğiyle palazlandıysa da, bu vatandaşın topyekün laiklikle anlaşamadığı anlamına gelmez. su akar yolunu bulur. bizim gibi, petrolü olmayan ama sahte şeriat sistemi ile iştigal etmeye direnen ülkelerin hali ortada. boş hayal kurmayın.

  • erdoğan'ın m. yavaş'ı yerle bir edeceği gerçeği

    erdoğanı karşısına çıkarılan aday değil, vatandaşın çocuğuna yediremediği, yumurta, içiremediği süt yerle bir edecek. mansur, ekrem, kılçdaroğlu filan hikaye.

  • şişman ve çirkin insanlarla görüşmüyorum

    şişman ve çirkin insanlar çok birşey kaybetmiyorlar.

  • türkiye gruptan nasıl çıkar

    ilk uçakla.

  • asker karısı gibi ağlanıyor

    asker eşlerine mi hakaret ediyor, belediye başkanına mı hakaret ediyor, kadınlara topyekün mü hakaret ediyor. kendinin vasıfsızlığı zaten diz boyu, paçalardan avamlık, düzeysizlik, cehalet akıyor. bir parti düşünün ki, bu adam onu temsil ediyor.

  • cervantes osmanlı camilerinde amelelik yapıyordu

    ondan sonra osmanlı neden battı?

    e heriflerin amelesi don kişot yazıyor.

    senin padişahın sakalına boncuk dizip, havuz başında cıvır kovalıyor.