postmodern muddeiumumi6
profili

  • 14 yıllık kocayı aldatmak

    bunun kocası protokol filan imzalamasın. boşanma davasını ben ücretsiz hazırlayacağım. tazminat almadan bu kadını bırakmak olmaz. mallığın lüzumu yok.

  • akplilerin el ile yemek yeme akımı başlatması

    paylaşılan ikinci videoda eşek kadar rte posteri var. adam hala ne belli akp'li oldukları diyor.

    neyse en azından utanılacak bir hal olduğunun farkında ki partiye mal etmek istemiyor.

    sünnet adı altında yapılan bu şeyler gençleri dinden soğutuyor. milenyum çağında doğmuş bir gence şu videoyu izlettiğinizde tek hissedeceği şey tiksinti.

    edit: typo

  • erdoğan vs kılıçdaroğlu vs boş oy

    karşı tarafta ne olursa olsun, ne hata yapılırsa yapılsın koşarak yine tayyip'e oy atacak büyük bir kesim varken tutup da boş oy atma mallığı yapmamız beklenemez. erdoğan gidecek. ülke fabrika ayarlarına dönecek. başkanlık sistemi değişecek. ondan sonra seçtiğimiz arama bakarız. yoldan çıkanı ya yola getiririz ya da yenisini seçeriz. ne yazık ki karşı tarafta bu bakış açısı yok. hak böyleyken seçimi kazanmak istiyorsan ne olursa olsun gidip karşısındakilere oy vereceğiz. içimize sinmese de yapacağız. aksi halde ne olacağı zaten ortada.

  • sivas katliamı diyenler hakkında suç duyurusu

    (bkz: sivas katliamı)

  • cinayet süsü

    bu ekşi beni delirtecek. üç kuruş paramız var ve sinemaya harcamaya değer mi değmez mi diye yorumlara bakalım dedim. siyah ve beyaz kadar zıt yorumlar okudum. ya bir yapım nasıl hem bu kadar güzel hem bu kadar kötü olabilir. kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramazsınız. bir benzer durum cem yılmaz filminde de var. arkadaşlar ölümlü dünya filmine hayvan gibi gülen adamım. absürt komedi severim. eşimle birlikte bu filme gitmeye değer mi değmez mi. aydınlatıcı bir cevap verin lütfen. marjinal olmaya çalışmayın.

    edit: gelen mesajların tamamı filme gitmemi öneriyor. benim gibi ikilemde kalan yazarlara duyurulur.

  • tecavüz büyük bir suç değil

    elbette yanlış bir önermedir. ancak sanki burada yapılmak istenen şey tecavüze uğramış kadının (bazen erkeğin) bu travmayı daha kolay atlatabilmesini sağlamak gibi geldi bana. zira kendisi de tecavüze uğramış bir kadın ve bu fikir üzerine kendi kendisini rehabilite etmeye çalışıyor sanki. yoksa bu suçun insan üzerindeki psikolojik etkisi herhalde tartışılmaz.