dreamerdorian2
profili

  • koklanan en hoş koku

    gurme bir parfüm hastası olarak sırayla yazıyorum. gerçekten bu parfümler bu dünyanın ötesinde. bunları sıkınca ayrı bir mutlu oluyorum, huzurlu oluyorum.

    (bkz: nishane hacivat):benim için niş kokunun zirvesi budur. ananasın o güzel açılışı, meşe yosununun o baskınlığı ve paçulinin gizemli havasıyla sizi duygularınızın derinliğine götürüyor.

    (bkz: creed aventus): son 10 yıla damgasını vuran son derece klas bir koku. ananas açılışı, sonrasındaki o dumansılık gerçekten bir harika.

    (bkz: marc antoine barrois ganymede): kimileri için cennetten çıkmış gibi duran bir koku kimileri için ise sentetik gelen bir koku. ancak bir gerçek var ki ganymede, adı gibi gerçekten parfüm dünyasına kazandırılmış bir ganimet. daha önce hiç duymadığınız niş bir koku ve mineral baskın ozonik kokusuyla size dünyadayken sanki 100 yıl sonraki geleceğe gitmişsiniz hissini veriyor. geleceğin kokusu ne deseler bu soruya ganymede der geçerim.

    (bkz: dior sauvage elixir): dior'un sauvage serisinin nirvanası, temizlik ve elegantlığın vücut bulmuş hali. o tatlı lavanta kalp notası beni benden aldı. normal sauvage'dan da esintiler sunan bu harikulade koku boşuna 2021'in en iyi parfümü seçilmemiş.

    (bkz: stronger with you intensely): armani yine yapmış yapacağını. menekşe ve lavantanın o muazzam birlikteliği vanilya ile birleşince ortaya en tatlı kokulardan biri çıkmış. vanilyada favorim kesinlikle bu kokudur. burnu yormaz, ağır değildir. gerçekten sağlam koku.

    (bkz: amouge reflection man): bana centilmen erkek nasıl kokar diye sorsanız size amouge reflection man derim. öyle klas ve temiz bir koku ki yasemin ve ylang ylangın o zarafetini hissedebiliyorsunuz. aynı zamanda alt notasındaki paçuli parfüme ayrı bir gizem katıyor. resmi görüşmelerin kokusu olarak en başlara yazarım.

  • ideal lahmacun garnitürü

    benim için çok az sumaklı soğan,biraz domates, az biraz yeşillik ve birkaç damla limondur.